Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Dzinēja pārstādīšana!

23. Februāris 2006, 15:10

Ā nu jā, radās man vēl kāds jautājums. kā tur ir ar tiem spidometriem. tagad man ir 200 km/h, bet diizelim tikai 160km/h tas jau arī noteikti būs jāmaina un kā to var izņemt ārā? :? Esmu nedaudz papētījis, bet tur pat nevienu skrūvīti nevar atrast. :( :lol:

Dzinēja pārstādīšana!

23. Februāris 2006, 15:13

[user]132181|nk86|[/user]Ā nu jā, radās man vēl kāds jautājums. kā tur ir ar tiem spidometriem. tagad man ir 200 km/h, bet diizelim tikai 160km/h tas jau arī noteikti būs jāmaina un kā to var izņemt ārā? :? Esmu nedaudz papētījis, bet tur pat nevienu skrūvīti nevar atrast. :( :lol:

Spidometrs nav nearko pieskrūvēts viņš no iekšpuses vienkārši jāpaspiež uz āru un viss... ;)

Dzinēja pārstādīšana!

23. Februāris 2006, 15:15

Un kā tad viņam var tikt klāt? caur apakšu?

Dzinēja pārstādīšana!

23. Februāris 2006, 15:18

[user]132181|nk86|[/user]Un kā tad viņam var tikt klāt? caur apakšu?

jep... :)

Dzinēja pārstādīšana!

23. Februāris 2006, 15:30

Sistēma tāda:
izspeižam nedaudz ārā to visu bloku, noskrūvējam spidometra trosīti ar 10mm atslēdziņu,noštepselējam tādu apaļu puļķi un atvienojam vadu no pulksteņa un viss

Dzinēja pārstādīšana!

23. Februāris 2006, 15:37

[user]540|RICHY|[/user]

Sistēma tāda:
izspeižam nedaudz ārā to visu bloku, noskrūvējam spidometra trosīti ar 10mm atslēdziņu,noštepselējam tādu apaļu puļķi un atvienojam vadu no pulksteņa un viss

Paldies, nevaru sagaidīt, kad tikšu klāt un sākšu ņemties =) starp citu man nemaz pulkstens neiet, laikam būs kautkas nokritis nost, kāds štepselis =)

Dzinēja pārstādīšana!

23. Februāris 2006, 15:40

tur viens vien štepselītis ir. Ja liksi dīzeli,tad skaties,jo vajadzēs likt ar kvēlsveču paneli un to rokas gāzes puļķīti,ja gribi,lai viss funkcionē tā pa īstam... Tas nozīmē,ka ir divi varianti:
urbināt caurumu esošajā panelī un skrūvēt to rokas gāzi vai mainīt visu paneli.

Dzinēja pārstādīšana!

23. Februāris 2006, 15:42

Ja Tev ir viss donorauto ,liec labāk ar rokas kārbu un arī reduktoru ,būs mazāk problēmu ,automātam jau nav ne vainas ,bet vai tik tas motoriņš nav pa švaku, ar rokas kārbu tomēr jestrāk var uzraut.Kad ņemsies ar to spidometra panel ,neaizmirsti eļļas caurulīti pievilkt ,citādi nevarēsisaprast kādēļ zeķes krāsojas 8D (ir bijuši gadījumi)

Dzinēja pārstādīšana!

23. Februāris 2006, 15:48

jā,pareizi... eļļas caurulīte bija uz 10mm atlēgas,spidometrs ar roku skrūvējās :)
Par dinamiku- jau 1,5 gadus braucu ar 2.4 dīzeli un manuālo kārbu.Teikšu tā- ja neiet,tad neiet.Ar rokas kārbu ātrāks nebūs,bet ērtāks gan. Iegūsi pāris sekundes līdz 100km/h un rēcošu motoru ar manuālo kārbu.Priekš kam?
Gribi skriet-ņem benzīnu,gribi ekonomiju ņem dīzeli,bet jebkurā gadījuma-automātu.Silti iesaku. Savam dīzelim arī kādreiz nomainīšu uz automātu.Besī man štepselēt.

Dzinēja pārstādīšana!

23. Februāris 2006, 17:03

Jā, par to kloķīti jau baidījos. Būs vien jāmaina panelis =) Un par to automātu ja jau tas var radīt probleemas, tad labaak manuaalo atstaat. Vismaz bremzeejot ar aatrumiem pa slidenu ceļu var baigi labi aizmuguri uzmētāt :D
Tēma slēgta