Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Problēma ar dīzeļdzinēju!!!!

22. Decembris 2005, 13:35

gaidi.... :)

22. Decembris 2005, 13:45

Uzzvaniiju Gen Sekam izraadaas ka vina arii nav laiks, un vins teica ka pats vinu nemaz nevar nomainiit, tipa vajadziigs speciaals toolis!!

22. Decembris 2005, 13:52

nū jau, viņam tak kudi lielāks un nopietnāks servis......... :cry: :cry: :cry:

22. Decembris 2005, 13:53

ā nu jā, tjipa Tu pats nevari, nu tas gan laikam......

22. Decembris 2005, 14:00

Peec jaunaakaas infas (legendas) man vajaga tikai lielu atsleegu lai izskruuveetu vinu aaraa tipa tas ir tas speciaalais toolis peec tam jaunu ieksaa un viss aiziet. Diez kaads var to aptiprinaat??

22. Decembris 2005, 14:01

es nevaru apstiprināt, pats neesmu mainījis, zinu, ka jāregulē un tas ir ļoti smalks process.....

22. Decembris 2005, 14:04

izskruuvet un ieskruuveet no bloka nav probleemu, nomainiit pashu smidzinaataaju arii nebuutu lielas brobleemas, bet galvenais noreguleet pasham nav iespeejams, vajg baigo aparaatu

22. Decembris 2005, 14:13

[user]45735|milzis321|[/user]izskruuvet un ieskruuveet no bloka nav probleemu, nomainiit pashu smidzinaataaju arii nebuutu lielas brobleemas, bet galvenais noreguleet pasham nav iespeejams, vajg baigo aparaatu

Man bija ceriiba, ka uzliekot jaunu taa nenoreguleetiiba nebuus tik liela, ka varees vismaz sveetkus izbraukaat!! Vismaz labaak jau kaa ar galiigu curaajosu vajadzeetu buut!!

22. Decembris 2005, 14:17

nu nez vai bus tolka, un ja maini, tad maini visas uzreiz.

22. Decembris 2005, 14:28

[user]45735|milzis321|[/user]nu nez vai bus tolka, un ja maini, tad maini visas uzreiz.

Taa man arii teica, bet bisku saaliiti sanaak apm 80 ls, taču iespeejams taa arii buus jaadara!!
Tēma slēgta