Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Šaize...

24. Novembris 2005, 11:20

[user]83747|pinguin|[/user]Vai ar gāzi un benzīnu simptomi ir pilnīgi vienādi? Meklē kautkur nehermētiskumu gaisa ieplūdes sistēmā. Būs no bremzēšanas kāda truma nokritusi vai noplīsusi. Izskaties visas kartera ventilācijas sistēmas trubas utt.

Nu ja, tā arī darīšu....laikam būs jārauj nost tas KE, savādāk jau neko nevar tur redzēt :(

Šaize...

24. Novembris 2005, 11:22

[user]83747|pinguin|[/user]Vai ar gāzi un benzīnu simptomi ir pilnīgi vienādi? Meklē kautkur nehermētiskumu gaisa ieplūdes sistēmā. Būs no bremzēšanas kāda truma nokritusi vai noplīsusi. Izskaties visas kartera ventilācijas sistēmas trubas utt.

Siptomi līdzīgi....

Šaize...

24. Novembris 2005, 11:29

Tev pirms taas shaizes shkjaudiija??? Ja jaa, tad ir izsists no vietas tas gaisa padeves vaarsts, nu nezinu kaa vinju tur pareizi sauc, vinjsh atrodaas zem gaisinieka, kad gaisinieku nonjem, tad vinju var redzeet! Man pasham peec shkjaudiishanas bija izsists no vietas, man piereguleeja un viss OK, trakaak ir ja vinjsh ir saliekts, tad vajag jaunu!
Katraa zinjaa simptomi ir taadi pashi! :whistle:

Šaize...

24. Novembris 2005, 11:37

Šķaudīšana bij un klapans bij izsists no vietas, es vīņu noregulēju, bet izmaiņu nekādu. Saliekts arī itkā nav. Šķaudīja viņš iepriekšējā dienā, un bij tāds neliels šķaudiens...izšāva papildus gaisa vārsta trubiņu. Uzmaucu viņu atpakaļ un braucu tālāk...

Šaize...

24. Novembris 2005, 11:40

Gunča, kas par vainu bij, kad tev šķaudīja, vai pie vainas bij trombliera vāciņš, vai kas cits?

Šaize...

24. Novembris 2005, 11:45

Nezinu, kas bija vainiigs...varbuut pats, jo shkjaudiija man tikai pashaa saakumaa, kad uzliku gaazi, tagad vairs nekaadas probleemas nav bijushas!

Šaize...

24. Novembris 2005, 18:56

A moška benzīna sūknis vai tā relejes čupā. Visu šodien izčamdīju izbaudījun, visas trubas, šļaukas vietā, caurumu un plaisu arī nav. Itkā kad pagriežu atslēgu, tas pielec, bet uzreiz arī noslāpst.... :! :! :!

Šaize...

24. Novembris 2005, 18:57

nu ja ka šaize:)))

Šaize...

24. Novembris 2005, 18:57

nu ja ka šaize:)))

Šaize...

24. Novembris 2005, 19:37

ja tu saki ka ar gāzi tāpat tad benzīna sūknis atkrīt. Lai nu kā - to ir viegli pārbaudīt - izņem sūkņa releju (vajadzētu būt aiz akumulatora melns liels) un ar vadiņu savieno 30 ar 87 un iespraud releju atpakaļ (tā saucās releja šuntēšana) tad ieslēdzot aizdedzi sūknis darbosies visu laiku. (ja darbosies)
Tēma slēgta