Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Dzinēji
| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
Tēma: gāzes pedālis Atbilde saņemta: 17. Novembris 2004, 09:59 |
|
|
|
|
nevienam sejaa jau nav rakstiits, kaa vinjsh ar auto brauc. 8) var jau buut, bet apgalvot nevaru. kaut gan pedaalis taads iisti miiksts kljuva manaa expluotaacijas laikaa. vai es buutu drageris? o, nee! lai jau tie jaunie lec....
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: gāzes pedālis Atbilde saņemta: 17. Novembris 2004, 10:35 |
|
|
|
|
O, par benzīn auto es ne pārāk ,taču skaties kauč kādām atsperītēm jābūt ,varbūt sapūt ar kādu wd-40 ,vai ko līdzīgu iekš trosītes, ierūsējusi, saspurojusi ,tad jāmaina, varbūt kaut kas izregulējies,papēti tik . Lai veicas.
|
|
 |
|
|
Mizx
|
Tēma: gāzes pedālis Atbilde saņemta: 17. Novembris 2004, 16:56 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15 Atbildes: 22073 Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
|
|
Cik esmu braucis, visiem W123 gāzes un bremžu pedālis spiežas ļoti mīksti un līgani. Tas tieši tādam nolūkam, lai gāzi varētu turēt vien ar kājas svaru, ne spēku. Pamēģini turēt papēdi tālāk un spiest tikai ar kāju pirkstiem -- pašam tā bija jāiemācās, citādi apkārtējiem tiešām var šķist, ka no dragreisa brauc, īpaši ja motoriņš tāds lielāks....
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: gāzes pedālis Atbilde saņemta: 17. Novembris 2004, 19:47 |
|
|
|
|
Parasti akselirācijas sistēmā ir iespējams regulēt spēku. Ja tev tas amis ir galīgi begts tad viņš teorētiski var pedāli padarīt ļenganu,bet visticamāk tā ir kāda no ķegām!!!
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: gāzes pedālis Atbilde saņemta: 18. Novembris 2004, 00:08 |
|
|
|
|
Par pedāļu mīkstumu(vieglumu)piekrītu.Es,kad mazu brītiņu pabraucu ar audi a6 un uztrennēju kreiso kāju uz sajūga,tad W123 sajūga pedālis ar lielu troksni tiek iemīts grīdā. Tad nedaudz pierod un ir OK
|
|
 |
|
Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Dzinēji
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
REKLĀMAS