Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Niecīgs max. ātrums

31. Augusts 2004, 14:51

laba ideja, dziebur. reduktoru pārnesumi tiešām atšķiras atkarībā no motora lieluma.

Niecīgs max. ātrums

31. Augusts 2004, 14:54

kaut kā neticas,ka litrs uz tūkstots km.tiešām tā ir?Man šķita,ka jābūt mazāk :whistle:

Niecīgs max. ātrums

31. Augusts 2004, 14:56

Nu es neteiktu,ka rāviens ir zvērā. pirmie divi robi velk labi,taču trešajā ir par vāju.Ceturtais iet normāli.Mam sķiet,ka tur ir cita fiška,tik nez kāda :cry:

Niecīgs max. ātrums

31. Augusts 2004, 14:59

300E 1988.g. manuālī stāv rakstīts, ka pieļaujamais eļļas patēriņš ir 1,5 l uz 1000km. Dzīvē tā nenotiek - lai būtu max līmenis līdz 10 000km var pieliet kādu pus litru... ne vairāk.

Niecīgs max. ātrums

31. Augusts 2004, 15:00

[user]398|Renoir|[/user]laba ideja, dziebur. reduktoru pārnesumi tiešām atšķiras atkarībā no motora lieluma.

Šitas ir iziets praksē ar mopēdu - lai varētu trijatā braukt, jāliek mazā zvaigznīte :headbang:

Niecīgs max. ātrums

31. Augusts 2004, 15:03

par vienu litru uz 100km būs taisnība. Bet nu tas ir traģiski, iedomājies pie tāda patēriņa no maiņas līdz maiņai jau esi izskalojis dzinēju :)

Jā bija man tāds zvērs - 240D, bet nu par reāli maksimālo ātrumu neatbildēšu - neatceros un diez vai taisīju tādus eksperimentus :) .

Par reduktora maiņu - bieža parādība un tas varētu būt par iemeslu "ierobežošanai".

Niecīgs max. ātrums

31. Augusts 2004, 15:04

uj, 1 litrs eļļas uz 1000 (!) km :D , kļūdījos

Niecīgs max. ātrums

31. Augusts 2004, 15:12

:) es zinu vienu džeku, kam bija 1l uz 100km ar kādu japāni - viņš teica, ka mainot tikai eļļas filtru pa laikam... :whistle:

Niecīgs max. ātrums

31. Augusts 2004, 15:53

[user]540|RICHY|[/user]Eļļu gan ēd,taču ne tik traki.Vai ir kāds,kurš varētu pateikt,cik ir no max. līdz min. tilpums?Man šķita,ka ir kāds litrs.Cik ir īstenībā?

Parasti no min līdz max ir jābūt 1L.
Ja tev 4tajā apgriezieni ir mazāki kā pirmajos trīs robos tad tā nav reduktora vaina. Ja būtu lēnais reduktors tad motors rēktu un ātrāk neietu. Tur varētu būt problēma ar motoru (izdilis, nav jaudas). Jo 4tajā robā slodze ir pietiekoša lai ar švaku motoru uz priekšu netiktu.
Tādas lūk manas idejas. :)

Niecīgs max. ātrums

01. Septembris 2004, 08:40

Nu vot man arī šķiet,ka tas nav reduktors.
Ienāca prātā doma-ar labāku gaisa filtru taču arī var nedaudz uzlabot dzinēja darbību?Moš pamainīt uz kādu sporta :lol: ? Kā jums šķiet? Nu katrā ziņā tas max. ātrums mani neuztrauc tik ļoti,lai pārjauktu visu dzinēju. Bet ja būtu spēcīgāks dzinējs,tad arī ēstu mazāk. Man pašlaik ir 8.5 apmēram.
Tēma slēgta