Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Kārtējais par ellju ... bet savaadaak.

19. Septembris 2008, 13:23

motora bloks tads elljains .. kas varetu but par probleemu .. jauda ir un eljju need .. no kurienes tad vareetu buut taa suuce .. un kur man griesteis ?

19. Septembris 2008, 13:24

daudz , maz?

pieteik jau ar mazu sūci no galvas blīves, lai būtu mitrums.

19. Septembris 2008, 13:47

sūves var būt no ļoti daudz vietām... raksturīgākās vietas jau ir : vārstu vāks (jāmaina blīve), sadales vārpstu blīvslēgi, kāda caurule, kartera blīve beigta... tur jau jāskatās un jāpēta vismaz kurš rajons ir netīrs... visvieglāk ir aizbraukt un nomazgāt to dzinēju tīru un tad sākt pētniecības darbus... tas ir elementāri... grūtāk, ja kāds no kloķenes vai sadaleņu blīvslēgiem beigts, tad tur jāpaceļ vāciņi nost...

19. Septembris 2008, 13:49

ja nepilst un nav jālej eļļa kā caurā mucā, tad ko saspringt? Cel uz pacēlāju un lai pēta. Jebkurā servisā to varēs redzēt. Remontvietu varēsi izvēlēties da jebkuru kur patiks. Manam Jeepam gāzās eļļa no vārsta vāka blīves aiz piektā cilindra. No priekšas skatās - viss ok, no sāniem arī neko neredz, bet peļķe katru stundu zem auto zem sadaleskārbas. Izrādījās, ka eļļa tā smuki tecēja no vārstu vāka uz kārbu, tad maigi to apņemot pilēja uz zemes. Ta kā - daba mēdz būt mānīga :)

:iagree:

ar kerheri varu aizmirst tiiriit motoru, jo tad mitrums tiks iekshaa manaa iepliishushajaa sadaliitaaja vaacinjaa .. berzt ar rokaam protams arii ir variants .. ja sakshu tagad, varbuut ap ziemazsvetkiem buus tiiirs :D

19. Septembris 2008, 13:50

es gan nezinu, kā mums ir TA tagad, bet vismaz Vācijā, ja Tev ir eļļa apakšā - par TA var aizmirst.

19. Septembris 2008, 13:52

man iedeva vienu punktu par eljju motortelpaa ;)

19. Septembris 2008, 13:55

[user]2|SZ|[/user]es gan nezinu, kā mums ir TA tagad, bet vismaz Vācijā, ja Tev ir eļļa apakšā - par TA var aizmirst.

ar to mitro sadaleni es neizgāju. Es gan stāstīju, ka tā tā kā mezgla konservācija, bet šie neticēja :D

19. Septembris 2008, 13:57

nu čalīt, tad sāc ar elementāro - nomaini to sadalītāja vāciņu...cik tad viņš tur maksā...esmu pircis MB nekāds kosmos jau nebija...
Tēma slēgta