Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 12 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: 2.0 D kā notegulēt sūkni?
AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2008, 14:15 
Lietotāja avatārs
Labdien! :)
Lieta tāda, ka w201 2.0 dīzelītim tukšgaitas apgriezieni tā kā par lielu +vēl ļoti liela vibrācija salonā jūtama gan kad stāv uz vietas, kan arī kad brauc, un vēl viena lieta, ka tad kad uzdodu gāzi, pēc pedāļa atlaišanas apgriezieni ļoti lēni krītās, cik esmu braucis, citiem tā nav! Nu un lielākā aizdoma ir, ka varētu būt "uzgriezts" sūknis! Un 5- 6 litru vietā pa šoseju ap 7-8 ēd! Tad nu jautājums kā var šiem motoriem to sūkni atregulēt, vai tas vienkāršiem prātiem ir pa spēkam, vai vajadzīga speciālistu iejaukšanās?
Ā un viena augstspiediena caurulīte izskatās, ka ir resnāka un met vairākus līkumus, vienvārdsakot kautkāda pašliktā! Vai no tās arī var būt kautkādas ķibeles? :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2008, 14:17 
Lietotāja avatārs
nu tas, ka vibrē, varētu būt arī spilvenu vaina...
tas, ka gāze nenāk atpakaļ- gadās, ka tas trosīšu pasākums ir jāsaeļļo.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2008, 14:21 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]nu tas, ka vibrē, varētu būt arī spilvenu vaina...
tas, ka gāze nenāk atpakaļ- gadās, ka tas trosīšu pasākums ir jāsaeļļo.

Man ar likās, ka spilveni, bet šo teoriju apgāza meistars, kas šodien servisā mašīnu izkratīja un secināja, ka tur viss čiki- poki!
Tad ar džeks ieminējās, ka varētu būt sūknis, jo trosīte arī atlec atpakaļ normāli un pedālis spiežas bez grūtībām!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2008, 14:24 
Lietotāja avatārs
a tas meistars nevarēju arī saregulēt? tur jau kompi nevajag...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2008, 14:31 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]a tas meistars nevarēju arī saregulēt? tur jau kompi nevajag...

Nu `tur serviss, ka katrās durvīs katrs dara savu, biju šokēts, ka man konstatēja, ka amartiņam priekšējam augšā tā gumija bik kustējās un šis saka, ka jāpievelk! Es prasu, vai vins nevar to izdarīt! Šis saka, lai braucot citās durvīs, kur remontē ritošo. Bet tas tā, aizbraukšu mājās un garāžā pievilšu, besī tādi speciālisti, kas māk patekt, bet izdarīt- jaabrauc citās durvīs!

Tāpēc pēc šīsdienas piedzīvojumiem netīk vest uz servisu, ja kāds to ir darījis, mok var apstāstīt un kad būšu ticis pie savas garāžas, varētu arī to sūkni saregulēt.
123. bija vajadzīga 13 atslēga un srūvgriezis, bet šim tas sūknis savādāks izskatās!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2008, 14:32 
Lietotāja avatārs
nu, es gar šo motoru neesmu ņēmies.nezināšu :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2008, 15:04 
Lietotāja avatārs
Brīvgaita regulējas tajā pašā vietā,kur 123,tikai šitajam vajadzētu tur būt vakuumvārstiņam pie kura pienāk vakuums(lai aukstam motoram būtu lielāki min.apgr.). Noņem to vakuumtrubiņu,atlaid kontruzgriezni (19 vai 22mm) un grozi to apaļo vārstiņu. Ja nemet nost apgr. paskaties vai gāzes ričags uz sūkņa aiziet līdz atdures skrūvei. Ja aiziet,tad vaina ir pašā regulatora regulējumā.To uz auto izdarīt ir pagrūti+jāzin kura skrūve ie jāskrūvē,parasti ņem nost sūkni un liek uz stenda.
Nomaini to augstspiediena trubiņu pret oriģināla izmēra.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2008, 15:12 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]296170|Hetfield|[/user]Brīvgaita regulējas tajā pašā vietā,kur 123,tikai šitajam vajadzētu tur būt vakuumvārstiņam pie kura pienāk vakuums(lai aukstam motoram būtu lielāki min.apgr.). Noņem to vakuumtrubiņu,atlaid kontruzgriezni (19 vai 22mm) un grozi to apaļo vārstiņu. Ja nemet nost apgr. paskaties vai gāzes ričags uz sūkņa aiziet līdz atdures skrūvei. Ja aiziet,tad vaina ir pašā regulatora regulējumā.To uz auto izdarīt ir pagrūti+jāzin kura skrūve ie jāskrūvē,parasti ņem nost sūkni un liek uz stenda.
Nomaini to augstspiediena trubiņu pret oriģināla izmēra.

Paldies! Nu jau sāk tā bilde pamazām noskaidroties! :) Cik noprotu, tas ir brīvgaitas regulējumam!
Bet nopirku to mašīnu no jauna džeka un cik noprotu, viņš in uzregulējis to sūkni, lai mašīnu padarītu ātrāku, cik zinu, tad dīzeļim mēdz tos sūkņus griezt ciet pirms teh. apskatēm, lai mazāk dūmotu! Kā šādu lietu izdarīt? :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2008, 15:23 
Lietotāja avatārs
Šiem sūkņiem nav tik vienkārši to padevi samazināt/palielināt,tāpēc to parasti nedara. Spriežot pēc tā,ka arī nemet nost apgr.,tad varbūt kāds ir čakarējies gar to regulatoru,tad ieteiktu sūkni likt uz normāla BOSCH stenda un pēc regulēšanas kartes to sūkni noregulēt.
Patēriņam var būt daudzi citi iemesli-filtri,iesmidz.moments,sprauslas braukšanas stils 8),hadene.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Februāris 2008, 16:02 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Janvāris 2007, 15:10
Atbildes: 120
Lai es dotu kādam ķēmam regulēt savu W201 2.0 D pirms TA, lai panāktu mazāku dūmainību, es nezinu kam pat ir jānotiek... 8D 8D 8D

Paņem un izskalo ar ūdeni izpūtēju un miers...es tā jau daru otro gadu un galvassāpes nav :P , šogad apskatē bija 1.68.... :whistle:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 12 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012