Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Strīds par automātu...

04. Februāris 2008, 08:17

Nepieciešams padoms strīdā par Mercedes automātiskajām ātrumkārbām :lol: Ar draugiem gandrīz sastrīdējos, apgalvojot, ka mans w124 ce automāts uzsāk braukšanu ar otro ātrumu...Viņi man centās apgalvot, ka tās ir muļķības un tas nevarot būt...Tad nu jautājums, kur un kā varēetu pārliecināt, ka taisnība ir man...Varbūt kāds raksts internetā??? Un kā ir patiesībā....Vai MB visi automāti uzsāk braukšanu ar otro ātrumu, vai arī tikai atsevišķi, jaunāki vai vecāki modeļi....Un galvenais..kapēc uzsāk ar otro ātrumu...

Strīds par automātu...

04. Februāris 2008, 08:22

Īstenībā, man arī tā liekas, jo uzsākot braukt mierīgi un uz reiz spiežot pedāli grīdā, viņš pamanās pārmest uz zemāku ātrumu, bet nu mani draugi tikai pabrīnijās un piekrita, ka tā varētu būt, nevis uzzsāka strīdu.

Strīds par automātu...

04. Februāris 2008, 08:50

Paskaties te ir smalki raksti par AAK http://www.oldmerin.net
Tā viņš ir ka sāk ar otro, ja nospied lidz kikdown tad pirmais robs:))
Vismaz man w124 :ninja:

Strīds par automātu...

04. Februāris 2008, 08:59

tiesam, man ir 300CE-24 ar 5-automatu un originala grama ir rakstits, ka E rezima automats sak braukt ar 2 atrumu, ja kick-down, tad sak no pirma... ari servisa par to jautaju - vini paskatijas uz mani ka uz blondini. kad izlasiju gramata, ka ta ari ir, sapratu, ka pat tie, kuriem ar masinam uz "Tu" jabut - nezina tadas lietas... ta ka vari "nomierinat" draugus! ;)

Strīds par automātu...

04. Februāris 2008, 09:09

bo 2.ā.

Ir gudrinieki, kuri pārprogrammē kārbu, lai tā sāk no 1ā...ilgs mūzš tad tai nav;)

Strīds par automātu...

04. Februāris 2008, 09:52

Atkal Karluham problēmas ar mersi :D
nezinu kā pārlicināt... var būt nav vērts? parādi darbībā :whistle:

Strīds par automātu...

04. Februāris 2008, 09:57

Sens raksts, bet paskaidro visu.

http://www.raap.lv/raap1/@op=07

Strīds par automātu...

mans personīgais viedoklis, automāts ir sūc!

Strīds par automātu...

un visi,kas brauc ar automātu ir lohi, vai ne?

Strīds par automātu...

04. Februāris 2008, 10:00

[user]261791|Doberman|[/user]un visi,kas brauc ar automātu ir lohi, vai ne?
es tikai par to, ka naf to automātu!
Tēma slēgta