Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
13. Novembris 2007, 14:52
Tauta,ir tada problema,ka no ritiem autinu iedarbinot,vins slapst.Vajag kartigi uzgazet kadu laiku tad neslapst.Si problema paradijas ar auksto laiku,vasara nebija.Un tikai aukstam motoram,siltam viss labi.Man 2,2 automats.Kas zin,iesakiet ko vertigu????
13. Novembris 2007, 14:53
[user]307477|gaidzin|W-124 slapst...[/user]Tauta,ir tada problema,ka no ritiem autinu iedarbinot,vins slapst.Vajag kartigi uzgazet kadu laiku tad neslapst.Si problema paradijas ar auksto laiku,vasara nebija.Un tikai aukstam motoram,siltam viss labi.Man 2,2 automats.Kas zin,iesakiet ko vertigu????
oij, tur ir baiga problema

bljin, es no shiem jautajumiem esmu stara!
13. Novembris 2007, 14:53
ziema klāt....
.gif)
apgriezieni nepeld?
kad pēdējoreizi tādas lietas, kā gaisa, benzīna filtrus mainījis esi?
13. Novembris 2007, 14:54
[user]75137|Bpa4|[/user]oij, tur ir baiga problema

bljin, es no shiem jautajumiem esmu stara!
liecies mierā, tāpēc te ir auto forums, kur cilvēki var pajautāt, ja kkas nav skaidrs. :!
13. Novembris 2007, 14:57
atvieno gaisa meritajam stekeri un paskaties ko tad tavs 2.2 dziedas
13. Novembris 2007, 14:58
man šitā arī bija - iedarbinot bija jātur gāzes pedālis kamēr motors nedaudz uzsilst. baigā mocīšanās it īpaši jā jāsteidzās:)
es toreiz mainīju visu ko, bet galvenais laikam bija sadalītājs (tā laikam saucās priekšā tas apaļais bleķa gabals). vel nomainīja kaut kādu Bosch relejiņu kas regulēja benzīna padevi pie attiecīgām tepmeratūrām (ja pareizi atceros), bet pieļauju ka to nevajadzēja, jo aizomīgs bija tas skaidrojums.
kad visu nomainīja bija ok, bet un zini ko vajadzēja mainīt un ko nē
13. Novembris 2007, 14:59
[user]136786|intars|[/user]atvieno gaisa meritajam stekeri un paskaties ko tad tavs 2.2 dziedas
tikko gribēju bilst...E sērijas W124 Otto motoru kaite, ap 150 t km sākas problēmas ar GMM (gaisa masas mērītāju).
var mēģināt uzmanīgi iztīrīt (TIKAI pie MEISTARA), ja tas nepalīdz, līdz tikai nomaiņa, Ls 300 + darbs.
13. Novembris 2007, 15:00
ja kas zinu kru tads ir lietots, pamegini atvieno un tad sitais verkis ieslegsies avarijas rezima un paskatie sko tad sis dziedas
13. Novembris 2007, 15:02
Labāk ieraksti problēmu meklētājā pirmajā lapā. Tā ir to mazo MB motoru slimība tieši kopš tos ieviesa. Ne tā labākā elektronika un tāda tā ir kādus nākamos 10 gadus izlaistajiem auto. Problēmas miljons un var pamatīgi iesvīst un daudz samaksāt par problēmas novēršanu. Sākot ar parastu regulēšanu, beidzot ar droseles maiņu, visu vadu kontaktu pārbaudi un izolācijas atjaunošanu, vadu nomaiņu. Meklē, lasi un tad jautā, ja ir vēl kas, ko neesi izmēģinājis!
Piedevām, tas nozīmē, ka nobraukums ir liels – 200000 tūkstoši kā minimums. No tā glābj pedantiska eļļas maiņa, rūpīga sveču pieskatīšana utt. Ja kaut viens iepriekšējais īpašnieks ir pieslinkojis, apgriezienu staigāšana parādīsies 100% šo četrcilindru benzīna motoru.
13. Novembris 2007, 15:03
[user]136786|intars|[/user]ja kas zinu kru tads ir lietots, pamegini atvieno un tad sitais verkis ieslegsies avarijas rezima un paskatie sko tad sis dziedas
atvieno, bet citādi tur NEKO negrozi un neregulē pats uz savu galvu :!