Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Karst motors

08. Maijs 2006, 18:33

baiga shaize...karsta laika pastavot nedaudz sastregumos ~ 5 min krasi celajs motora temperatura, pastavot 15 min - gandriz jau varas....kads varetu but risinajums? ielejot antifreeze nevar sjo problemu atrisinat? 8D

Karst motors

08. Maijs 2006, 18:36

если нет уровня в охладительном бочке то долив антифриза проблему % на 80 решишь... а так скорее всего проблемы в чем то другом... может быть даже в электрике, по идее должен включатся вентилятор при таких делах :whistle:

Karst motors

08. Maijs 2006, 18:38

nu ja ventelators griezjas bet domaju ka netik stipri ka vajag...var jau taisit to ventelatoru bet iedomajos ka maby var izlidzet vienkarsji ar antifreeze, kas bus daudz letak... :lol:

Karst motors

08. Maijs 2006, 18:42

Dzeses šķidruma līmenis, termostats, termoelektromufta (ventilators). Varbūt vēl aizkakāts radiators. Var būt aizdambējusies sistēma, pa kurieni iet tosols, vai arī gaisa spilvens iekšā.
Pārbaudi līmeni, ja OK, karstam motoram pamēģini kustināt ventilatoru. Teoretiski termomuftei vajadzētu turēt spārnus, tas ir, spārnus nevar viegli izgriezt ar roku. Ja OK, tad ņem ārā termostatu, vāri viņu un skaties ko viņš dara, veras vaļā vai nē. Tālāk var noņemt vienu trubu nost, atskrūvēt ventīli radiatora apakšā un pūst tanī trubā. Vajadzētu loģiski samērā viegli izpūst tosolu. Ja nē, tad ir ciet.

Karst motors

08. Maijs 2006, 18:45

Paldies par izsmeljosjo atbildi...

Karst motors

08. Maijs 2006, 19:32

Nu varu vienīgi piekrist visam aukstāk minētajam. A kā/pēc ka viņš sāka tā uzvesties?
Paskaties iespējams gaisa korķi sistēmā var būt.
Nav jau jēgas stāstīt ar ko draud pārkaršana :?

Karst motors

08. Maijs 2006, 19:46

Ai es neko no masjinam nesaprotu, dzisju uz servisu un maksasju naudu ;((( paskatijso ventelatoru, motors uzkarsis, sjis griezjas visai specigi....

Karst motors

08. Maijs 2006, 21:24

Nu ja motors karst, bet grižas tad man šķiet ka tosols pa sistēmu neriņķo...

Karst motors

28. Jūnijs 2006, 21:58

Man ta pati saize ka var dabut to gaisu ara ja vins tur ir? un ja kas cik maksa udenspumpis M.102.980 ??? srota/jauns?

P.S. W123 mersa havotajs kops ritdienas ka izskatās :whistle:

Karst motors

28. Jūnijs 2006, 22:10

Man w123 ar tas pac bija- nebiju kaadu briidi braucis un tad viendien panjeemu un maucu- saakumaa viss oki doki, bet pa shosi uz 90 braucot saaka aciimredzami kaapt temperatuura. nu neko, aizlaidu liidz garaazhai, iztecinaaju visu meerci aaraa, ieleeju jaunu un viss kaartiibaa, veel liidz shai dienai temperatuura turaas nedaudz zem 80 graadiem :))
Tēma slēgta