Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

BM E280 CDI W211 (L6) Automāts. Problēma ar pārslēgšanu.

13. Janvāris 2012, 19:54

13 January 2012 17:42:42 Richy rakstīja:
Diagnostika tādēļ arī ir diagnostika, lai precīzi pateiktu vainu.
Ja pat salūzušo detaļu neapskata, tad tas ir sviests un nekompetence!

+1
Nolasīt uzrakstu no displeja var jebkurš jefiņš :doh:
BET pieļauju, ka par to ka apskatās "meistars" uz detaļu, tāme pieaug vēl par 50Ls :P

13. Janvāris 2012, 20:14

13 January 2012 17:42:42 Richy rakstīja:
Diagnostika tādēļ arī ir diagnostika, lai precīzi pateiktu vainu.
Ja pat salūzušo detaļu neapskata, tad tas ir sviests un nekompetence!
Atgādinu VISU oficiālo dīleru saistības pret ražotāju, man labs piemērs ar W202 lukturiem: viņi nelabo lukturu iekšas. T.i. viņi nedrīkst pielocīt spuldzītes ligzdu, pagrozīt spuldzi citā leņķi, iejaukties konstrukcijā. Loģiski, ka pilnīgi, pilnīgi visi servisi to darītu un mēs ikviens to izdarītu. Dīleru servisiem šādas darbības ir aizliegtas, jo automātiski elementiem tiek zaudēta garantija un ja sabojājas vēl kaut kas, tas ir uz viņu rēķina. Viņi drīkst sūtīt visu elemntu atpakaļ un mainīt pret citu jaunu. Šādā veidā Domenikss šurpu turpu sūtīja jaunus W202 lukturus, kamēr pienāca ar "pareizu" staru. Tā ka ne vienmēr kritika būs korekta, jo mums nav zināmi visi noteikumi par ko ir vienojušies ražotājs ar oficiālo pārstāvi. Un tāpēc vēlreiz saku — samaksājiet Domeniksam par to, ka viņi piesprauž vadu un pateiks defektus. Defektus vērtējiet PAŠI. Pēdējā piemērā Domeniks taču pateica, kurā virzienā vainu meklēt, ne? Tad jau diagnostika bija pareiza, remonta metodes varētu būt atšķirīgas. Vai es kļūdos? Tiešām, nejauciet vada piespraušanu ar visu citu, tās dīlerim ir dažādas lietas! Vecais pareizi pateica, ka fiziska defekta pārbaude ir + xx Ls.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 13. Janvāris 2012, 20:15, kopā labots 1 reizi.

13. Janvāris 2012, 20:32

Šajā gadījumā es pilnīgi apmierināts ar diagnostikas rezultātu. Kur labot? Tā ir katra a/m īpašnieka izvēle!
Tēma slēgta