Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 4 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: GMM
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Maijs 2011, 09:11 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Novembris 2010, 20:56
Atbildes: 16
sveiki!!!gribeju pajautat,,ja masinai nav kludu viss sataisits bet cik noprotu man servisa ielika letu Gmm,,un kad masina uzsilst ,uzsakot braukt paris reizes norausta,,bet man ir tada problema ka servis novilka to visu remontu tik talu ka man vaiurs nav laika,,un jabrauc prom no lv,,un gribeju uzzinat vai tas ka pa retam noraustas masina un nogluko gmm butu iespejams ka nobrauksu 3000tuks.km,,man obligati jabrauc bet nav vairs laika gaidit orginalo gmm,,varetu but ka nobraucot 3tkst.km tur nekas trakaks nepaliks,,ka paliks ka pa vecam ka tik noraustas kad silts???

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Maijs 2011, 09:31 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Februāris 2007, 19:20
Atbildes: 831
1. sāc ar to kas par auto
2. Grūti saprast ko esi uzrakstījis un ko jautā, bet ja sūdīgs GMM, tas tāpat būs jāmaina. Kas varētu būt braucot ar sliktu GMM? Palielināties patēriņš, pazust jauda, dīzelim sākt dūmot arvien stiprāk.

Notestēt vai tā ir GMM vaina var tikai uzliekot strādājošu, jo kompis to nenosaka cik dzīvības GMM vēl palicis.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Maijs 2011, 09:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: W124
Atkarīgs no kļūdām, ko tas GMM dod. Ja tikai īslaicīgi noraustās šad tad, tad iespējams, ka nekas traks nebūs, bet ja ilgstoši uzrāda nepareizu gaisa daudzumu, līdz ar to būs nepareizs degvielas daudzums, kas var novest pie liesa vai trekna degmaisījuma. Pieņemot, ka brauksi pa Eiropu un braukšanas ātrumi, intensitāte, āra gaisa temperatūra būs relatīvi augstāki, tad tas var novest pie vārstu izdedzināšanas, ja būs liess maisījums vai katalizatora izdedzināšanas, kas var būt kā liesam, tā arī treknam maisījumam. Vai kāda citas lietas.
Bet man jau liekas, ka esmu Tevi baigi sabiedējis, ja vidējais patēriņš ir normas robežās, tad jābūt ok, galu galā lambda zonde jau arī to visu koriģē. :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Maijs 2011, 09:49 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Novembris 2010, 20:56
Atbildes: 16
nu man clk 230 benzins,,vnk servisa visu nomainiju ellas,fitrus un sveces,,bet sakuma bija kludas uz gmm un servisa ielika kkadu leto pakaldarinajumu un tdg vins itka nemet kludas bet nasinai uzsilstot un sakot braukt masina taka biski aizrijas un aiziet peksni taka nekas nebutu,degvielas paterins 10,5 liekas normals nu ja man jabrauc uz norvegiju sanak lidz turienei 1200 un atpakal,,tpc gribeju uuzzinatvai varu braukt..jho visi meistari kurus samekleju kas taisa mb pat domenika,,teica ka mb nepienem letos gmm,,ka vini var raustities,,un vel tas ka servis man ta laikunovilka ka man nav vairs laika parbaudit un pasutit normalu pa 180 siemens kas tiesi paredzets manam gadam 2000.07!!!td sakiet ka varu normali ar nobraukt to cela posmu un nekadas lielas vainas nebus ka ierasta raustisanas kad uzsak beraukt!!!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 4 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012