Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 11 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: w202 2.2D
AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2011, 14:22 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Marts 2011, 00:07
Atbildes: 12
Mašīna: w202
Sveiki! Nesen iegādājos savu pirmo mersi , tā jau auto super utt. Bet nu ir mazas nepilnības. Tā kā kaut kad sen bija nomiris slavenais Lucas sūknis ir uzlikts mehāniskais Bosch sūknis no 2.0 motora. Pats auto iet super , patēriņš arī ir jauks , bet ir pāris lietas , kas tomēr man nepatīk un gribētu uzzināt , kā tās lietas varētu novērts.

Respektīvi tagad man pie sūkņa pienāk tikai gāzes trose un tā saucamais kill switch , bet cik skatos tur ir vēl 2 vakuuma pievadi , cik noprotu viens no tiem varētu būt čoks (jo piestartējot motoru vajag 20 sec pieturēt gāzes pedāli mazliet) un otrs šķiet , ka varētu būt tā saucamais paātrinātājs ( tad , kad mierīgi braucot iedodot grīdā , sūknis iesmidzina vēl papildus degvielu tā teikt , lai rastos jauda uzreiz) .

Un respektīvi , kas man interesē no tā visa , kuri dačiki man ir vajadzīgi no vecā 2.0 motora ?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2011, 14:39 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Ford Galaxy

Neesmu spečuks, bet tur visdrīzāk nekādu tačiku nebūs, bet gan mehāniski slēdži, kas padod vakuumu pie attiecīgās darbības.
Bet kas un kā... :hvz:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2011, 14:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Vispār jau tur šim motoram padaudz elektronikas. Tik vienkārši nebūs, kā Richy saka. Tikai pamata problēma ir nepareizs sūknis, kas būtiski atšķiras no citos modeļos izmantotiem. Es kā neeksperts pateikšu — drīzāk lai visu savienotu, būs vajadzīgs īstais sūknis, ar šādu aizstājējvariantu nekas nesanāks. Tāpēc jau ir tās problēmas un tāpēc nav likts pareizais, ka viss ir stipri citādāks.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2011, 15:45 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
šie dīzeļmerši nav cool, nevar liet solāreļu no lokomatīvēm...:shura:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2011, 18:40 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Marts 2011, 00:07
Atbildes: 12
Mašīna: w202
LAbi ne dačiki , bet gan tie mehānismi . Tieši kuri man ir vajadzīgi ? :D
Pats motors iet super , esmu jau pa šo mēnesi noripinājis 2k km un viss ir zuper. Tik nu šie tādi nelieli ``bagi`` mazliet kaitina.
Tā kā virsū ir mehaniskais sūknis , tāpēc motors strādā pēc tāda paša principa kā vecajos 190 meršos bez tām visām gudrajām smadzenēm.

Un Bpa4 , piekrītu ja virsū ir jaukais Luca sūknis tad jau nevar gāzt ``kreiso`` zupu , bet kas gan bosch sūknim notiksies ? :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2011, 18:41 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Aprīlis 2009, 21:35
Atbildes: 359
Mašīna: w203,w168
Vecajiem dizeliem galvas prieksa kur pienak lielais patruboks no radiatora ir tads daciks ar vakuma trubam,iespejams ka tas tev nau uzlikts.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2011, 21:53 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Novembris 2007, 21:04
Atbildes: 81
Atrašanās vietas: Jelgavas nov. "Mežciems"
Mašīna: G-class
Citēt:
21 March 2011 14:22:10 Orionz rakstīja:
Sveiki! Nesen iegādājos savu pirmo mersi , tā jau auto super utt. Bet nu ir mazas nepilnības. Tā kā kaut kad sen bija nomiris slavenais Lucas sūknis ir uzlikts mehāniskais Bosch sūknis no 2.0 motora. Pats auto iet super , patēriņš arī ir jauks , bet ir pāris lietas , kas tomēr man nepatīk un gribētu uzzināt , kā tās lietas varētu novērts.

Respektīvi tagad man pie sūkņa pienāk tikai gāzes trose un tā saucamais kill switch , bet cik skatos tur ir vēl 2 vakuuma pievadi , cik noprotu viens no tiem varētu būt čoks (jo piestartējot motoru vajag 20 sec pieturēt gāzes pedāli mazliet) un otrs šķiet , ka varētu būt tā saucamais paātrinātājs ( tad , kad mierīgi braucot iedodot grīdā , sūknis iesmidzina vēl papildus degvielu tā teikt , lai rastos jauda uzreiz) .

Un respektīvi , kas man interesē no tā visa , kuri dačiki man ir vajadzīgi no vecā 2.0 motora ?

Aizbrauc pie normāla meistara lai savieno, nekā sarežģīta tur nav.
Vajadzēs tikai temperatūras vakuumslēdzi no vecā motora, vakuumtrubiņjas un pāris "troiņikus".

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2011, 22:32 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
mazaak elektronisku fiichu, jo labaaks traktors... traktors ir traktors..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Marts 2011, 14:51 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūlijs 2008, 16:42
Atbildes: 14
Mašīna: MB c202D (w202)
Tads jautājums! Tadi pati auto, 2.2 D, 1997. gada. Parliekoša dumainība, 4.3, kad norma 2.5! Kam varbūt vaina?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Marts 2011, 18:05 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Janvāris 2005, 13:56
Atbildes: 573
Atrašanās vietas: Riga , Gauja (dks Saluts)
Mašīna: Mercedes E220, 170 ZS, W212

Sveiki tauta! Nevaru nekur forumos atrast tēmu par W202 , 98 gada, restailing modeli stāv brežu trosites shēmu :( var būt kads zin kur atrast?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 11 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012