Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Lēkā apgriezieni,raustās mašīna.

24. Janvāris 2011, 16:21

Sveiki, tātad man ir MB E230 1995 gada sedans benzīns(automāts). Problēma ir tāda, ka mašīnai lēkā apgriezieni un līdz ar to ir tāda kā rīstīšanās, viņa tākā noraustās ik pa brīdim un braucot , šad tad straujāk spiežot gāzi šauj. Varbūt kāds var pateikt , kas varētu būt par vainu? Mainīti visi svečvadi, sveces, spoles.

24. Janvāris 2011, 16:37

Moš drosele?!

24. Janvāris 2011, 17:15

Manam w202 bija kaut kas lidzigs!! Mana gadijuma vainiga bija drosele.

24. Janvāris 2011, 17:17

TAd man būtu jājautā, kas ir deosele?

24. Janvāris 2011, 18:26

24 January 2011 17:17:36 Toms rakstīja:

Attēls

Sī te ir drosele tāds verķis atrodas virs ieplūdes kolektora.
Lai pateiktu kas ir par vainu ir jādzen uz diagnostiku pie Star Diagnosis jāpieslēdz. Diagnostikai cena ap 10-20Ls. Vēlams ļoti diagnostiku veikt ar Staru un pierakstīt kļūdas pēc tām arī varēs pateikt kas par vainu.

24. Janvāris 2011, 18:55

24 January 2011 18:26:59 DEALER rakstīja:
24 January 2011 17:17:36 Toms rakstīja:

Attēls

Sī te ir drosele tāds verķis atrodas virs ieplūdes kolektora.
Lai pateiktu kas ir par vainu ir jādzen uz diagnostiku pie Star Diagnosis jāpieslēdz. Diagnostikai cena ap 10-20Ls. Vēlams ļoti diagnostiku veikt ar Staru un pierakstīt kļūdas pēc tām arī varēs pateikt kas par vainu.
Varbūt tad vari ieteikt vietu, kur Rīgā to var izdarīt?

24. Janvāris 2011, 19:14

gribeju uzjautat,vai nav tada cikstosa skanja citreiz ja drosele ir beigta,tada kaa siikonja???

24. Janvāris 2011, 19:18

Vai 95 gadā bija e 230? Šaubos, drīzāk 2 vai 2.2 litri..

24. Janvāris 2011, 19:20

Bija un ir 230 motora tilpumu un gadu jaunu es zinu, piekrītu, ka neesmu specs tehniskajā jomā. Un čikstoša skaņa nav.

24. Janvāris 2011, 20:10

24 January 2011 19:14:00 Martins rakstīja:
gribeju uzjautat,vai nav tada cikstosa skanja citreiz ja drosele ir beigta,tada kaa siikonja???

Cik es zinu tad ja Tu ieslēdz dzinēju1 pozīcijā 1tas ir neiedarbini tad varēsi dzirdēt kā drosele braukās tjipa sinhronizējas utt. Jā tad ir dzirdaama aptuveni Tevis aprakstīta skaņa. Tas neko nenozīmē.
Ja ir droseles kļūda, tad motors būs iestājies avārijas režīmā (kā bija man), vai var staigāt apgriezieni-peldēt u.c. gļuki. Parasti tie ir ļoti labi diagnosticējami un atrodami ar Staru vai kā savadāk nopietni traucē braukt.
Vienīgais es Tevi varu iepriecināt Tev ir 2 droseles, pa labi un pa kriesi motorom kā arī 2 gaisa masas mērītāji. Nevis kā 500 vai 320.
Par tavu problēmu kuru Tu citā sadaļā rakstīji kā jau teicu skaidrību var ieviest tikai diagnostika. Pēc pieredzes varu teikt ka problēmas var būt, ka piem būs vajadzīga jauna- motora коса, vai iet uz beigām drosele vai kāds bloks. Un tie nav baiļi stāsti, bet realite visticāk šīs problēmas mocījušas daudzus, vai moka vēl. :lame:.
Tēma slēgta