Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

W124 2.8 - Auksts vibree un "spraulso"

21. Jūlijs 2009, 08:16

:doh: man ko mersim garastaavoklja svaarstiibas kaa gruutnieceem??? :shura:

mēnešreizes :shura:

gāzes nav(bij tāda šize uz gāzes, kad gāzei bija slikts kontakts mīnusam)? moš motoru nesen mazgāji? man audikam tā bija, kad nomazgāju motoru, sāka sūkt gaisu, bet kad motors sasilst, laikam tā plaisiņa kļūst pārāk maza un tik traki nesūc(lasi nav jūtams)... bet galvenais, ka ar laiku, kad motors atkal kļuva netīrs, pazuda :shura: bet ņemot vērā, ka uz pohām audiku pārdevu, tagad nevarēšu pateikt kas bij patiešām pie vainas :emo: bet vismaz pagājušajā gadā vēl brauca, respektīvi 2 gadus pāc pārdošanas :baigais:

21. Jūlijs 2009, 08:33

man arī šis viss izskatās pēc vadiem.

varbūt vienkārši svečvadi jāpamaina? :hvz:
Pēdējo reizi laboja ZV - 21. Jūlijs 2009, 08:34, kopā labots 1 reizi.

21. Jūlijs 2009, 09:28

20 July 2009 23:26:14 Mizx rakstīja:
Par vadiem taisnība. Īpaši, ja auto nācis no siltākiem rajoniem. Pēdējo gadu W124 vadiem ir tendence sadalīties rokās. Attiecīgi ja problēma pastāv, arī lietotu meklēšana ne pie kā laba nenovedīs, jārēķinās ar nomaiņu.

viņi visi no vecuma sabirst

21. Jūlijs 2009, 09:38

mjā, atceros no vācu foruma citātu -

lietots M104 nav lēts auto: tas nekas, ja vari pieliet benzīnu, šiem motoriem ir jārēķinās ar provodkas maiņu un minimums galvas blīves maiņu dēļ vecuma un šo modeļu īpatnībām.

21. Jūlijs 2009, 09:41

mja, kad viņš viņu pirka, tda neko izņemot slavas dziesmas te nevarēja dzirdēt...
ļoti kopts eksemplārs, pārpakots ar ekstram, katra santīma ko par viņu prasa vērts.

a tagad satricinat džeku... provodka. galvas blīve, vecie M104...

21. Jūlijs 2009, 09:52

globāli skatoties - tas auto ir tā vērts. Tās ekstras vien nav redzētas nevienam citam W124 sedanam šādā izpildījumā.

Bet nu jebkuram, kurš pērk lietotu auto- ir jārēķinās ar remontiem mazākiem vai lielākiem. Viss pārējais ir Basņas.

Ja negribas lietotu- vienmēr var tak ņemt Līzi un maksāt bankai un ne par ko vairāk nedomāt.

P.S. Pie kam- tas viss te ir minējumi, varbūt tur pietiek ar jauniem svečvadiem (Ls 50) un auto ies kā jauns.
Pēdējo reizi laboja ZV - 21. Jūlijs 2009, 09:58, kopā labots 1 reizi.

21. Jūlijs 2009, 10:41

Vēl varu ieteikt apskaties sūkni, var būt filtrs aizgāja ciet. Kad īsti degviela nepieiet 104 arī dod visādas skaņas un dīvainības. Bet drīzak jau vadi kaut kur uz īso. No rītiem kad kondensāts uz vadiem tad varētu būt ka nevar dabūt visus cilindrus pie dziesmas, bet kad uzsilst tad vis Ok.

21. Jūlijs 2009, 13:05

Aizbrauc uz Taxi radio+ un izstāsti problēmu! ātri tev pateiks vainu! Man bija tāds pats prikols, pie katras iedarbināšanas! Pāris reizes iespīežot kiku vis pazuda un strādāja, līdz nākošajai iedarbināšanas reizei! Negribu atstāstīt teikto, jo bail, ka kaut ko ne tā izstāstu un sabraucu auzās! :D

21. Jūlijs 2009, 15:02

Man bija kkas liidziigs (tads pats w124 2.8)! Probleema izraadiijaas, ka vienaa vietaa pie motora skaaraas klaat vadi, kuri iet uz indukcijas spoleem. kad motors bija uzkarsis, vadi tika paarkauseeti un tur palikushi pliki vadi kas sagaaja uz iiso, kad skaaraas motoram! katru reizi kad tie pieskaaraas, viena indukcijas spole (no 3) izrubiijaas un 2 cilindri vairs nestraadaaja! saakumaa nesapratu kas par vainu, bet paarstarteejot, vaina pazuda. Taa bija kaadas 3-4 reizes liidz briidim kad indukcijas spole vispaar nobeidzaas! Atrisinaaju probleemu salodeejot vadu, apmainiiju beigto spoli un viss chikiniekaa! Nezinu vai paliidzees, bet nu man bija shaada situaacija ar motora nevienmeeriigu straadaashanu! :cool:

21. Jūlijs 2009, 17:28

Chau visiem.Gribeju jautat vai kads nezin kur var dabut tadu pamatigu vadu kas iet no tadiem blokiem uz varstiem svecem un iesmidzinatajiem.kipa kas visu motoru kustina un do informaciju.........??

Masinite man ir 124w 2.8 6 cilindru 24v...
Tēma slēgta