Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

kakliņi rokeru pusē vienādi?

28. Marts 2009, 00:29

Nu tipa tu par meitām es par mātēm.
bet tāpat man aizgāja - ka pofig no tava teiktā vai tie kakli ir rodnije vai ne.

par pašiem rokeriem es saprotu -jābūt špoguļvirsmai bez skrāpējumiem u.t.t tobiš ja paskatās no sāniem - aptuveni 2mm plata kolodka un lai hroms vēl stāv. tādus es atradu.
Bet meistars mēģināja iestāstīt ka paša šitā turētāja kakliņš ir dažāda izmēra uz katru cilindru -ko man negribas ticēt.
tavā bildē tas ir tas uz kura ar melnu markeri ir uzvilkts kleksis.

Voobšem interesē vai tās vietas kuras kloķenē ir ar šālēm ir universālas sadalenē.
Sadalenei takš man neviens šāles neliks.
A likt vecos rokeru turētājus labai sadalenei virsū manuprāt ir muļķīgi.
Jo vecā sadalene izkatās šādi :
http://foto.inbox.lv/higher/parlasisana/DSC00003.jpg

28. Marts 2009, 00:30

[user]132181|nk86|[/user]Es domāju, ka nodod to autiņu šrotē un būs tev miers mājās! Pag, kurš Tev gads bij? 89? ā, nu tad jau savus 40,- Ls dabūsi! :D

Vo paga salikšu visu kā vajag un ta pastisimies kuru te vajag uz šrotu ;)

28. Marts 2009, 09:28

Ja iet runa par sadalenes turošajiem kakliņiem, tad tos jaukt vietām nedrīkst nekādā gadījumā.
Tas ir tāpat kā sajaukt vietām klaņu kaklus vai pamata kaklus - saskrūvē, a motoru pagriezt nevar pat ar 3m garu trubu.

28. Marts 2009, 11:04

[user]83747|pinguin|[/user]Ja iet runa par sadalenes turošajiem kakliņiem, tad tos jaukt vietām nedrīkst nekādā gadījumā.
Tas ir tāpat kā sajaukt vietām klaņu kaklus vai pamata kaklus - saskrūvē, a motoru pagriezt nevar pat ar 3m garu trubu.

tas tiesa, bet rokerus gan var piemeklēt. tāpēc manā bildē tas kleksis ir 2.. 8)

28. Marts 2009, 11:11

tas pats ar kloķenes pakaviem blokā. tie ir individuāli piedzīti katrs savā vietā.

28. Marts 2009, 15:34

:? fuck!
značit vēl papildus gļuki.

jo liekot jaunu sadaleni jau ir pie vienas vietas tas salikums jo kakliņi ta nav tik iznēsāti.

28. Marts 2009, 20:42

[user]209392|plashs|[/user]:? fuck!

jo liekot jaunu sadaleni jau ir pie vienas vietas tas salikums jo kakliņi ta nav tik iznēsāti.

ja nēsi sajaucis tos štruntus ar vietām... tik liec to sadaleni un nečakarē bobim smadzeni

28. Marts 2009, 22:38

vienalga vai veca sadalene vai jauna sadalene, kakliņam ko tu noskrūvē nost ir jāatgriežas tieši tajā vietā un ne citā. OBLIGĀTI

29. Marts 2009, 00:43

[user]83747|pinguin|[/user]

vienalga vai veca sadalene vai jauna sadalene, kakliņam ko tu noskrūvē nost ir jāatgriežas tieši tajā vietā un ne citā. OBLIGĀTI

ja vien sēža nav izjāta un tā nav jāatjauno pateicoties pa jaunam uzmetinātam slānim!

01. Maijs 2009, 11:43

mainiju sadaleni kopa ar dažiem rokeriem. visus nemainīju daži bija labi. dažus mirusis hodrokompensatorus arī nomainīju.
dzinēja darbība stipri uzlabojusies kopš tā laika.
nodilumi, kurus nofotografēji izskatās drausmīgi. toč jamaina!
rokeri vienadi visi (manejam 102 dzinejam). lika mna lietotus no cita 102 dzineja, līdzīgi ar sadaleni. respektīvi var mainīt sava astrapā un ar citiem līdzīgiem dzinējiem.
Tēma slēgta