Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

"Uzberot aizrijās"

29. Jūlijs 2008, 15:16

Loti iespejams ka sveces
bija lidziga problema
nomainiju uzreiz viss aizgaja
Tas gan manam 210 bija pie vainas :whistle:

"Uzberot aizrijās"

29. Jūlijs 2008, 17:56

[user]208864|Mafiosi|[/user]Loti iespejams ka sveces
bija lidziga problema

Es arī sāktu ar svecēm, benzīnam degvielas filtram nav tik liela nozīme, ja tas vispār nav sadalījies.

"Uzberot aizrijās"

29. Jūlijs 2008, 20:28

danke par ieteikumiem, laikam gan sakshu ar tam svecem.

"Uzberot aizrijās"

29. Jūlijs 2008, 20:32

[user]282434|dEus|[/user]danke par ieteikumiem, laikam gan sakshu ar tam svecem.

liksi jaunas?

"Uzberot aizrijās"

29. Jūlijs 2008, 20:36

[user]379|Mizx|[/user]
[user]208864|Mafiosi|[/user]Loti iespejams ka sveces
bija lidziga problema

Es arī sāktu ar svecēm, benzīnam degvielas filtram nav tik liela nozīme, ja tas vispār nav sadalījies.

ka ta nav nozime? ja filtrs ir ciet,vins nelaiz cauri lielaku degvielas daudzumu,kas ir nepieciesams lielakiem apgriezieniem,respektivi motors slapst.
tas pats ja iet uz beigam suknis,trukst spiediens,
mans bija dabujis 230te w124 vins uz maziem apgriezieniem iet,bet dabut virs 4,5 tikai lenam spiezot pedali,atri spiezot slapa,pazina ieteica apskatities polaritates suknim,izradas ka ja vadi otradi. ;)

"Uzberot aizrijās"

29. Jūlijs 2008, 20:40

Filtru es nomainīju, bet tas nedeva gaidīto rezultātu šādai pašai problēmai, kaut tas nebija mainīts kādus 100000 km un bija pilnīgi pilns mēslu. Sveces var būt bojātas un tad sanāk šāda raustīšanās, kad ir slodze. Ja cilindrs vispār nestrādā, tad tur svecei sen gals klāt.

"Uzberot aizrijās"

29. Jūlijs 2008, 20:41

libra: pirkt netaisos un likt, vnk ielikt un parbaudit taisos, ja nebus tad nebus, skatishos nakamas lietas.

"Uzberot aizrijās"

29. Jūlijs 2008, 21:18

[user]514378|libra|[/user]
ka ta nav nozime? ja filtrs ir ciet,vins nelaiz cauri lielaku degvielas daudzumu,kas ir nepieciesams lielakiem apgriezieniem,respektivi motors slapst.

:iagree:
Tēma slēgta