Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

nolūzis štruntiņš ar diviem vadiem

23. Janvāris 2008, 16:27

[user]168392|Valentiins|[/user]eshe vopros, ja pozvonil v Gross Avto, tam mne skazali, 4to detalj nado zakazivatj, no im nado nazvatj nomer detali. Gde mozhno najti etot nomer????

Bred kakojto...obi4no takie melo4i na meste estj.Zvani v MB BUS tamto4 budet,po VINu i opredeļat kakoj u tebja stoit.Nomer deteli na samom dat4iķe estj(esli on oriģinaļnij stoit) :ninja:

23. Janvāris 2008, 16:35

[user]168392|Valentiins|[/user]namek ponjal, hotja dvizhok o peregreve dazhe i ne namekal, no esli takoe vozmozhno, to uzhe zvonju v Gross

tam nav nekāda sakara ne ar pārkaršanu, ne ar temperatūras rādīšanu spidometra panelī. Tīri informācijas devējs priekš ECU

23. Janvāris 2008, 17:24

Vai tad tas nav termovārsts vai kaut kas tāds?
Esmu savējam to mainījis. Tam taču pienāk vakuma caurulītes!
Ja pareizi atceros, tad MB busā tāds toreiz maksāja 11ls. Varbūt pat uz pasūtījuma. Nekādas izmaiņas pēc nomaiņas nejutu.

24. Janvāris 2008, 08:16

[user]83747|pinguin|[/user]
[user]168392|Valentiins|[/user]namek ponjal, hotja dvizhok o peregreve dazhe i ne namekal, no esli takoe vozmozhno, to uzhe zvonju v Gross

tam nav nekāda sakara ne ar pārkaršanu, ne ar temperatūras rādīšanu spidometra panelī. Tīri informācijas devējs priekš ECU

Owibo4ka viwla :blush: Nepraviļno ponjal,eto dar4ik elektronogo kontroļnogo ustroistva ECU :ninja:

24. Janvāris 2008, 08:44

[user]398|Renoir|[/user]Vai tad tas nav termovārsts vai kaut kas tāds?
Esmu savējam to mainījis. Tam taču pienāk vakuma caurulītes!
Ja pareizi atceros, tad MB busā tāds toreiz maksāja 11ls. Varbūt pat uz pasūtījuma. Nekādas izmaiņas pēc nomaiņas nejutu.

man ar vairāk pēc trubām izskatās, bet bildē īsti saprast nevar, un par cik autors rakstīja ka vadi...
nevar tak būt cilvēks tik neatapīgs ka neatšķir trubas no vadiem...

24. Janvāris 2008, 08:53

visiem paldies, tad jau aizbraukšu uz MB Busu, lai paskatās paši, kaut arī nepatīk man tas kantoris :)

24. Janvāris 2008, 09:11

[user]168392|Valentiins|[/user]visiem paldies, tad jau aizbraukšu uz MB Busu, lai paskatās paši, kaut arī nepatīk man tas kantoris :)

Es jau tikai pirku tur. Nekad neesmu bijis viņu servisā. Uzskrūvēt jau var pats, tikai vajadzīga gara muciņa.

24. Janvāris 2008, 09:24

bet kā tad ar tām trubiņām, ja pieņemsim garo muciņu es dabūšu?

24. Janvāris 2008, 09:37

tad tomēr trubiņas? viņas jau var nomaukt nost, tākā skrūvēt netraucēs. Gan jau var iemanīties arī ar dakšiņu vai zvaigznīti, ja nav garās mucas

24. Janvāris 2008, 09:43

[user]83747|pinguin|[/user]tad tomēr trubiņas? viņas jau var nomaukt nost, tākā skrūvēt netraucēs. Gan jau var iemanīties arī ar dakšiņu vai zvaigznīti, ja nav garās mucas

tam daiktam ir divi plastmasas trubu uzgaļi (uz kuriem mauc tās līkās gumijas caurules, kurās iesprauž plastmasas vakuma caurulītes). Tie divi uzgaļi ir tā kā antenas un arī kādu cm uz augšu (ar īsu muciņu neko neizdarīsi). Mazliet pārsniedz skrūves robežas, ja skatās no sāniem.
Tā kā tie ir no plastmasas, tad bailīgi spiest.
Ar citu aslēgu skuju piekļūsi, jo tas daikts ir ieskrūvēts tādā kā iedobē. Nav vietas nevienam instrumentam, izņemot muciņu.
Tēma slēgta