Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
21. Jūlijs 2006, 08:20
ir lieta tāda ka izpūtējs uz gofrām ir uzlikts un stiprinājuma vitā laiž cauri kāda ir tā padarīšana nezinu un manuālī vispār nav teikts ka tur tādas gofras ir paredzētas ! pirkt jaunas kautkā v ablom 20ls gab... + metināšana ... kādam šitāds joks ir bijis ? kā risināts?
A"vēl man jau tas dzīvei nemaisa so uz TA ir kāds plastelīns ar kuru varētu aiz taisīt ciet?? lai pāris dienas stāv klāt :whistle: kur ja ir tādu var dabūt?
21. Jūlijs 2006, 14:36
Gofrai tas plastilīns nederēs dēļ vibrācijas. Gofras vietā var iemetināt cauruli, tik varētu būt cik-necik skaļāk salonā. Parasti tomēr ja ir tā gofra un ir kirdik, maina pret jaunu gofru...
21. Jūlijs 2006, 14:46
man ir tā... gofras vietā iemetināja cauruli ar laiž garām stiprinājuma vietas...vedīši uz izpūtēju servisu... la kārtīgi sataisa////
21. Jūlijs 2006, 15:29
Da man itkā nevis cauri gofrai bet tur kur gofra iet klāt izpūtējam laiž cauri vo taga gribu saprast kā viņa stiprinās pie tā izpūtēja?
21. Jūlijs 2006, 16:40
nez, man W126 iemetinaaja iisaako gogru, lai nelauzh izspuuteeju kopaa, peec gada braukaashanas defektu nav, nekas nekur nelaizj garaam
21. Jūlijs 2006, 18:30
123 pastāv divi varianti: viens - ar gofrām, otrs - caurule. Taču pastāv iespēja, ka otrajā variantā var tikt bojāts izpūtējs (liela vibrācija).
Manam mersim ir gofras un to nomaiņa nav nekāda problēma. 8)