Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Eļļas spiediens

23. Februāris 2006, 12:16

Kad EC pogai deg lampiņa, tad kondicionieris ir ATSLĒGTS (Economy režīms) un aukstu gaisu pūst tam nevajadzētu. Tad nāk tāds gaiss, kā no āra, ja apsilde nav ieslēgta. Tas rakstīts pamācībā, kurai pats linku laikam proti ātrāk atrast, nekā es... Kad EC lampiņa nedeg, tas nozīmē, ka nekāda taupīšana nenotiek, visas sistēmas strādā, mēra temperatūras un pēc vajadzības pasilda / padzesē.

Eļļas spiediens

23. Februāris 2006, 15:29

[user]379|Mizx|[/user]Kad EC pogai deg lampiņa, tad kondicionieris ir ATSLĒGTS (Economy režīms) un aukstu gaisu pūst tam nevajadzētu. Tad nāk tāds gaiss, kā no āra, ja apsilde nav ieslēgta. Tas rakstīts pamācībā, kurai pats linku laikam proti ātrāk atrast, nekā es... Kad EC lampiņa nedeg, tas nozīmē, ka nekāda taupīšana nenotiek, visas sistēmas strādā, mēra temperatūras un pēc vajadzības pasilda / padzesē.

Nu ja , viss pareizi ,es arī tā sapratu un domāju , pirms tam bija novērojam pastiprināta svīšana, domāju filtri salona kirdik vai kas līdzīgs, vakar, kopš momenta ,kad sākās joki ar to neizslēdzamo lampiņu un šodien šīs problēmas nav un viens vīriņš izteica aizdomas ,ka gļuko kāda lūka kas ņem gaisu no auto iekšas un tagad viss ir nostājies vietā (varbūt :evil: brīnumi jau nenotiek),vajadzētu jau to pārbaudīt vietā ,kur kāds kautko jēdz un tagad ,jo vēlāk būs tiešām rindas.
Tēma slēgta