Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
16. Marts 2012, 00:25
Sveiki, gribētu nelielu informāciju par turbīnām. Man ir 603 motors bez turbinas, tā kā dažreiz pietrūkst jaudas gribētu uzlikt turbīnu, it kā šitie motori mēdz būt arī ar turbīnām. Sakot ka vaidzētu arī mainit galvas blīvi (biezāku), vai varbūt der arī ta pati?
16. Marts 2012, 00:31
Ar turbīnu tas principā ir cits motors. Nav tā, ka pieliksi vienu štruntu un viss būs. Vienkāršāk motoru nomainīt.
16. Marts 2012, 12:04
16 March 2012 00:31:17 Mizx rakstīja:
Ar turbīnu tas principā ir cits motors. Nav tā, ka pieliksi vienu štruntu un viss būs. Vienkāršāk motoru nomainīt.
tas butu vienkarssak jaa, tikai diezgan pagruti atrast tadus motorus. Gribas zinat kadas ir atskiribas starp tiem diviem motoriem. Motora kods vinniem ir vienads?
Es ta jautaju jo man ir iespega dabut turbinu ar iepludes un izpludes kolektoru pa loti letam naudam un ar nelielu parbuvi varetu pieslekt, tapec grivas zinat vai nau jamaina vel kas ja liek turbinu...
16. Marts 2012, 12:40
Liec tik virsu ... pofig agrak vai velak klaņi izlīdīs ārā ..tie motori visi ir ta nojāti ka tur jēgas kautko piemeklēt nav ja netaisa pilnigu kapitālo.
Ar srotainu turbinu nokompensesi brivgaitu podos ...un viss bus čiki kādus 20kkm.
16. Marts 2012, 23:48
Labāk ir noprikt e30 ar vanosu