Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

atvainojos bet neatradu tadu temu kas man butu piemerota!!

09. Maijs 2011, 13:37

man raustijas apgriezieni mb clk 230,nomainiju sveces un gaisa masas meritaju bet uz maziem apgriezieniem leni spiezot gazi masina raustas taka doma kkas ciet butu,bet uz lielakiem apgriezieniem iet labi!!kadas varetu but kibele??

09. Maijs 2011, 13:45

Viss kas ... piemēram dzinēja spilveni miruši, brauc uz servi skatīties ..

09. Maijs 2011, 14:30

nu tur jau ta lieta ka biju,ko kompis paradija kludas tas tika noverstas!!!varbut katalizators vainigs,moska aizaudzis? ka var parbaudit vai nav aizaudzis??

09. Maijs 2011, 14:32

motora diagnostikā ne vienmēr pārbaudīs tādus mezglus kā dzinēja spilveni. Tur tiešām kkas arī ne no paša motora var būt par iemeslu vibrācijai.Tie paši spielveni, kardāna muftas utt. utt.

09. Maijs 2011, 14:33

Katalizātors tā neizpaužās.
Klau, saku godīgi - ja pēc svečvadu, sveču, sadalītāju nomaiņas tik un tā raustās, tad tālāk nav jēgas rakt, jo to problēmu nekad neatrisināt.
Met mieru un brauc kāds ir.

09. Maijs 2011, 14:40

09 May 2011 15:33:54 Richy rakstīja:
Klau, saku godīgi - ja pēc svečvadu, sveču, sadalītāju nomaiņas tik un tā raustās, tad tālāk nav jēgas rakt, jo to problēmu nekad neatrisināt.

:galds:

09. Maijs 2011, 15:04

09 May 2011 15:33:54 Richy rakstīja:
Katalizātors tā neizpaužās.

Aga... ja saļņiks sulo un servisa to nepamana ta ko?

09. Maijs 2011, 15:43

bus javed velreiz parbaudit,vnk savadi kad lielaki apgriezieni vis ok,,ka apstajies pie luksafora un mierigi sac braukt ta sak glukot,aizrities!!!

09. Maijs 2011, 15:46

tev pašam ir jāsaprot, vai tā ir mehāniska vibrācija no kaut kurienes tukšgaitā vai tomēr tieši, uzdodot gāzi, sākas problēmas, iespējsm, nepareiza degmaisījuma rezultātā.

09. Maijs 2011, 16:07

nu tiesi sakot braukt kad atrums ir lidz 20km|h vins taka paris reizes noraustas un aiziet,sajuta ka mazos apgriezienos motoram kkas ir ciet un kad paris reizes noraustas,td sajuta ka atnak kkas vala un iet taka parasti,tik tas ka leni sakot braukt biski paraustas un aiziet!!brivgaita vis ok!!
Tēma slēgta