Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Dzinēja bloks

08. Maijs 2011, 19:29

Noplēsu savam w124 300D dzinēja bloku.
Ir jautājumi vai ir iespēja dabūt kaut kur tik delikātu lietu (iespējams kādam šeit ir?) vai kāds zin kur var iegādāties.
Vai arī kur var sameklēt labu motoru vai vismaz donoru par labām naudiņām.
Un izdevīgi sanāk mainīt bloku vai iespējams visu dzinēju ir izdevīgāk?
Motoram samērā mazs nobraukums tikai 410 000.

Dzinēja bloks

08. Maijs 2011, 19:44

Neesmu automehs, bet man domāt, ka motora maiņa būtu izdevīgāk/vienkārsāk/lētāk.

P.S. sveiciens Raiņa ielai :D

Dzinēja bloks

08. Maijs 2011, 20:32

Pavisam noteikti nomainīt visu dzinēju būs krietni vien lētāk kā celt augšā esošo. Pliks dzinēja bloks maz ko dos jo virzuļus tak nebāzīsi no sava vecā. Lietotu dzinēju pilnā komplektā domājams var dabūt pa kādiem latiem 250-300. Maiņa 80-120Ls + eļļa, filtri, dzesēšanas šķidrums un ja man vajadzētu likt citu dzinēju es noteikti dzinējam pamainītu blīvslēgus(lai vēlāk nesanāk pa dārgo :)). Visam šim pasākumam vajadzētu ar kādiem 450-500Ls pietikt.

Dzinēja bloks

08. Maijs 2011, 22:34

Tad seko nākošais jautājums. Kur meklēt dzinēju jo cik esmu dzirdējis šrotos esot daudzi briesmīgā situācijā un par krietnām naudiņām un negribētos tā kā ieberzties. Varbūt kāds īpašs kantoris rekomendējams? Vai iespējams kādam lietotājam kāds aizķēries?

P.S. Misters X kā tu par ielu zini? :D
Bet sveiciens tev ar ;D

Dzinēja bloks

08. Maijs 2011, 22:53

Nu lotoreja jau tā ir. Gadās izvilkt arī labu lozi. Pats pagājušogad nopirku 3,0d auto pēc crush. Pilnīgi žēl bij ka tik labs auto bij jājauc ārā. Iepriekšējais saimnieks bij kopis un lolojis mašīnu. Droši varētu likt par piemēru daudziem MB īpašniekiem. Par dzinēju vari jautāt šeit vai lūkot sludinājumu portājos. Parasti par dzinēja faktisko stāvokli vislabāk var pastāstīt cilvēks kas pats to auto lietojis, bet privātajā sektorā retāk nonāk pārdošanā dzinēji kā šrotos. Skaties SS- tur ir vairāki tirgošanā.
Tēma slēgta