Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

jauda!

28. Marts 2009, 01:29

taakaa esmu iesaaceejs ar mb motoriem man taads jautaaajums...
kaa labaak un ko buutu dariit jaudas pacelshanai vecajam w124 300 88g.

jauda!

28. Marts 2009, 01:32

Saved mašīnu kārtībā ja nebeigsies nauda tad skaties ;)
nu vismaz mēģini noķert tos paklīdušos zirgus ar 188 tabūnu tici man tam auto ir oki.

jauda!

28. Marts 2009, 01:35

tur jau taa stelle ka viss peec manaam domaam ir kaa vaig prieksh 300 bet briiziem liekas ka pa svaku un gribas vairaak! taads pieradums! :D

jauda!

28. Marts 2009, 01:35

Ja brauc uz benzinu pamaini sprauslas iztiri to mēslu jettronicu... uzreiz kādus 30 zirdzinjus izdosies saganīt.

jauda!

28. Marts 2009, 01:39

[user]209392|plashs|[/user]Ja brauc uz benzinu pamaini sprauslas iztiri to mēslu jettronicu... uzreiz kādus 30 zirdzinjus izdosies saganīt.

nu var jau meegjinaat! mos tev izraadas taisniiba un kumelji atskrie atpakalj! :D
es jau neesu seedeejis pie jauna 300 stuures taakaa nezinu kaa tam isteniib aa jaaiet! :D

jauda!

28. Marts 2009, 01:50

Vo vo pēc tavām domām... es jau kuro gadu strīdos ar vietējiem par šito man ir ūber krutais mersis ar pusmiljona noskrējienu.
Tas ir viens ka tu uz tā grābekļa uzkāp pa 100ls a te daži kLs atdod un ir pilnā pārliecībā par ūberumu.

Varu derēt ka pēdējos 10 gadus sprauslas tev nav mainītas , filtrs benzīna sūknim arī, par to ka jettroniks strādā kā vajadzētu var pat nesapņot (vismaz pāris dačiki ir nosprāguši un spiedieni kamerās ar h.v.z kādi) u.t.t....
sākot ar eļām kārbā diferenciālī un beidzot ar visādām sūcēm sūcītēm.

Voobšem ja tev ir w124 88 gada ar 3.0 un 4 pakāpju automātu un viss ir kārtībā.
Tad atrodi taisnu labu ceļa gabalu un iepied pedāli grīdā paņemot hronometru.
Ja pēc 8,8 sekundēm nav 100km/h tad kautkas tomēr nav kārtībā...
Salīdzinājumam Opel kadet GSi maziņajam standartā ir + - tādi paši rādītāji ... ;)

jauda!

28. Marts 2009, 01:58

nu taisniiba tew tajaa visaa jau ir! laikam vajadzeetu biki uzfrishinaat veco labo stalli! :D
vnk pirms tam man bij e30 ~200 zs un gaaja lopaa! protams ka parastaa kaarba vieglaaks utt! bet nah.. vieni izdevumi sodos un punkti! esmu laimiigs ka paarkaapu mersii! tas piezemina un tomeer komforts!!! :) taapeec ja varbuut tas autom. liekas pa svaku, bet jaapakjimereejas buus lietas laba! laika zobs jau tomeer dara savu!

jauda!

28. Marts 2009, 02:03

Nu ar merša automātu asu izjūtu nebūs viss liekas ka lēnām mierīgi līdz ups a mi tut na 170km/h jehaļi. Pēc tam mentiem tik stāsti ka nepamanīji :lol:

jauda!

28. Marts 2009, 02:10

[user]209392|plashs|[/user]Nu ar merša automātu asu izjūtu nebūs viss liekas ka lēnām mierīgi līdz ups a mi tut na 170km/h jehaļi. Pēc tam mentiem tik stāsti ka nepamanīji :lol:

:D nu jaa ar mersiiti jau iistniibaa forshi! iet vinjs labi! aatrumu nejuut :D iegulies kozaa un planee briivi! laineriits jau labi iet! galiigi neprasaas taa aardiishanaas, be to uzraavienu gribaas asaaku! ;)

jauda!

28. Marts 2009, 02:21

ar beigtu kārbu? :blink:
Tēma slēgta