Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

vārsti

08. Marts 2009, 23:39

Cik lila iespeja ka nav saliekusies varsti ja parleca kede pa zobiem? Un ja IR saliekusies varsti tad jau drusvien virzuli ari ir kaput?

vārsti

08. Marts 2009, 23:41

Par cik zobiem?
Virzuļiem parasti nekas nenotiek! Vismaz tad, ja nav bijuši lieli apgriezieni!

vārsti

08. Marts 2009, 23:49

ja kas tad 190 2,0 bendzins. Bija ta ka taisiju uzravieni, spiedu grida cik tik iet un taja bridi paradijas tada skana itka grabetu kompensatori, varsti un tad noslapa, nospruda pa visam! Sodien papetiju. Bija parlekusi kede pa kadiem 2 zobiem, saliku atpalal ka jabut un itka vis griezas ar aclegu aiz klokenes gala, startet vel nemeginaju! Kada cariba ka tas motors bus dzivotajs?

vārsti

08. Marts 2009, 23:55

Domāju, ka droši vari ņemt galvu nost un skatīties cik ir salocītu vārstu!

vārsti

08. Marts 2009, 23:56

Uzparsi lietotājam `Bra4`, bet domāju, ka 2 zobi ķēdei ir pietiekami, lai vārsts satiktos ar virzuli! Zobsiksnai 2 zobi bija max! Ja pareizi atceros!

vārsti

09. Marts 2009, 00:22

man jau ar ta likas ka bus janem nost galva :cry:

vārsti

09. Marts 2009, 00:25

oj, shitais mani konkreeti saak biedeet, jo man savu diizeli patiik pagaazeet :(

vārsti

09. Marts 2009, 00:46

[user]214137|RTXs|[/user]oj, shitais mani konkreeti saak biedeet, jo man savu diizeli patiik pagaazeet :(

tapec vajag laicigi nomainit kedi! Es to savu muzu neesmu darijis un te ir rezultats....

vārsti

09. Marts 2009, 08:09

Noņem augšējo vāku, un pagriez kloķeni. Ja visi vārsti staigā brīvi, cik nu to var noteikt :) un ja visi vārsti atnāk līdz galam vienlīdz daudz, tad vari mēģināt arī pielaist, redzēs, ko šis teiks. :) Pamēri kompresiju, tad jau būs redzams. Lai gan ļoti iespējams, ka virzulīts kādu vārstu arī ir noķēris.

vārsti

09. Marts 2009, 09:45

10 grādi kloķenes apsteiguma ir robeža, pie kuras vārsti satiekas ar virzuļiem. Divi zobi uz sadalenes zobrata, ir apmēram 30 grādi kloķenei. Nav vērts pētīt, galva ir jāņem nost. Kaut arī vārsti brīvi staigā, taisnas galvas viņiem nebūs.

Par ķēdes maiņu jādomā laicīgi!!
Tēma slēgta