Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Nomira no skaņas

27. Decembris 2008, 20:11

Sveiki, priecīgus svētkus!

Sanāca pa svētkiem tāda šaize. Pirms kāda laika motortelpā parādījās tāda pretīga skaņa, pat nevar tā labi aprakstīt, tā kā švilpoņa, tā kā šņarkstoņa, tāda saraustīta un nevienmērīga un pie tam diezgan skaļa, praktiski nemainījās pie motora apgriezieniem. Tad pazuda, tad pirms pāris dienām atkal parādījās. Vakar mēģināju kaut ko ieraudzīt, bet nesekmīgi. Skaņa nāca kaut kur apmēram no inžektora puses, kaut kur zem ieplūdes kolektora (w124, 320, 94.g.) Vakar vēl pieleca normāli un darbojās, bet šodien vairs negrib darboties, it kā pielec, bet kā atlaiž atslēgu, uzreiz noslāpst. :(
Pagaidām ir viena versija, ka kaut kas saistīts ar vakuumu, bet man nav nekāds paņimajs.
Varbūt kāds var padalīties kaut kādā pieredzē :?

Nomira no skaņas

27. Decembris 2008, 20:13

man baigi līdzīga skaņa apraxtītai bija kad nobira spriegotājruļi, bet te tu saki ka slāpst, tad diezvai būs tas!

Nomira no skaņas

27. Decembris 2008, 20:22

Kondicioniera kompresors arī var izdvest tādas skaņas, bet diez vai šajā sezonā tas trokšņotu.

Nomira no skaņas

27. Decembris 2008, 20:31

Man arī pagājušajā vasarā 1.reiz, īsi pēc palaišanas, parādījās šāda skaņa. Tikai nepārtraukta. Sajūta kā metāls pret metālu strīķētos, patiesībā nevar īsti aprakstīt. Bet, tāda skaļa un visai nepatīkama. Kopš tās reizes nav bijusi. Wtf :scratchchin: arī nesapratu, kas tas par joku :D

Nomira no skaņas

28. Decembris 2008, 10:48

Apskaties vakūma caurulītes pie šprices varbūtkāda ir pušu vai arī vienkārši atvienojās. Viena nāca uz spiediena regulātoru varbūt tur ir tā vaina ;)

Nomira no skaņas

28. Decembris 2008, 13:53

no inzhektora pusites?,,, gaisa kollektora kadu metala hu..jnju nenokeris laikam? un pec tam ta atceljojusi uz cilindru un nu...
man bijis tad vien gadijums... brrrrrrr

Nomira no skaņas

29. Decembris 2008, 19:25

Sveicināti!
Šorīt autiņš tika hospitalizēts pie Ģenseka. Diagnoze: droseļnaja zaslonka kirdik. :( Jauna ap 700Ls. Solīja, ka pameklēs b/u, ja izdosies tādu kā vaig atrast, tad rītdien varētu but autiņš vesels.

Nomira no skaņas

29. Decembris 2008, 19:32

Kā tāda detaļa latviski saucas? Droseles...?

Nomira no skaņas

29. Decembris 2008, 19:48

ta nav ta kas ver vala rikli nospiezhot gazes pedali? :ninja:

Nomira no skaņas

29. Decembris 2008, 19:51

Cena kaut kāda neiedomājama...
Tēma slēgta