Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
28. Novembris 2008, 08:27
Проблема! Мотор М 111б на на холодную плавают обороты от 700 до 1500 Прогрелся все OK! Но дает только до 4000 расход в пределах нормы
Поменяп лямду без изменений диагностика не дает ошибок
Подскажите сто может бить и где можно проверить компютер управления двигателя
28. Novembris 2008, 09:42
podsos, davlenija topleva... nado delat sama diagnostiku
28. Novembris 2008, 10:38
kompim nez vai ir problēma, man domāt, visos forumos Gaisa masas mērītājs un regulējums jāpārbauda.
28. Novembris 2008, 11:52
[user]2|SZ|[/user]kompim nez vai ir problēma, man domāt, visos forumos Gaisa masas mērītājs un regulējums jāpārbauda.
Es nezinu bet Liepājas spečuki teica kā Gaisa masas mērītājs darba kartībā, bet kā es pats varu to pārbaudīt .Tomēr mērītājs ir dārga lieta
28. Novembris 2008, 11:55
ar ko Liepājas spečuki diagnosticēja ? ar kādām iekārtām ?
Man bija tieši arī tāda paša raustīšanās tukšgaitā, no 600- uz 100 un atpakaļ, Pie vainas bija, ka kaut kur vilka gaisu ne tur kur vajag.
jā, tas GMM ir dārga leta.
28. Novembris 2008, 11:57
un, ja nevar tiešām neko saprast, tad to GMM vienkārši ieliek jaunu un skatās, ja apgriezieni atkal ir normāli, tad vaina atrasta, metodom TIKA

dažiem servisiem tak tādiem mērītājiem jabūt uz vietas, ne ?
Ja nav GMM vaina, apgriezieni turpinās peldēt - tad jāmeklē tālāk.
28. Novembris 2008, 12:08
[user]2|SZ|[/user]un, ja nevar tiešām neko saprast, tad to GMM vienkārši ieliek jaunu un skatās, ja apgriezieni atkal ir normāli, tad vaina atrasta, metodom TIKA

dažiem servisiem tak tādiem mērītājiem jabūt uz vietas, ne ?
Ja nav GMM vaina, apgriezieni turpinās peldēt - tad jāmeklē tālāk.
Vel mans ML ir apbruņots ar gāzes iekārtu. Un jā es braucu ar benzīnu autiņam it ka pietrūka jauda nav tik agresīvs un ja pariet uz gāzi tad cita bilde un apgriezieni iet līdz 4500 Mošk patiešām problēma ar degvielas spiedienu?
28. Novembris 2008, 12:11
vajadzēja sākt ar to, ka ir gāze. Noteikti aizbrauc pie cilvēkiem, kas to lika iekšā, lai skatās.
Par gāzes regulējumiem saprotu 0, bet zinu, ka nenoregulēta gāzes iekārta mēdz radīt pamatīgas galvassāpes.
28. Novembris 2008, 12:32
[user]2|SZ|[/user]vajadzēja sākt ar to, ka ir gāze. Noteikti aizbrauc pie cilvēkiem, kas to lika iekšā, lai skatās.
Par gāzes regulējumiem saprotu 0, bet zinu, ka nenoregulēta gāzes iekārta mēdz radīt pamatīgas galvassāpes.
Bet man gāzes iekārta strādā atsevišķi nu ta saucama pusautomātiskā. Un visu infu ņem no dzinēja datčikiem to bish es varu izvelieties braukt ar benzīnu vai ar gāzi