Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

iespruudis 2. atrums

07. Jūlijs 2008, 21:20

:( kaarteejaas likstas ar manu w210 290TD. shoreiz automaatiskaa aatrumkaarba. uzsaak braukt ar otro aatrumu un vairs nepaarsleedzas citos. izmeeginaaju visas poziicijas paarsleegaat, nekas nemainaas. ja nu vieniigi savaadi ir tas kad no parkinda paarliek draivaa, nav vairs pauziites, un mazinjs gruudiens paraadiijies. jaasaka ka jau laiku atpakalj ik pa reizei likaas ka no otraa negrib taa kaa paarsleegties, bet kad atlaidu gaazi paarsleedzaas.
tikai nesakiet ka kaarba beidzaas... ;(

iespruudis 2. atrums

08. Jūlijs 2008, 08:09

Nu neteiksim, ka kārba beidzas, bet tas ir viss drīzākais.

iespruudis 2. atrums

08. Jūlijs 2008, 08:12

ieteikt te var vienu- Biķernieku iela 17, Sergejs

Brauc uz diagnostiku, kamēr nav visa kārba jāmaina.

iespruudis 2. atrums

08. Jūlijs 2008, 11:33

njaa.... sazvanījos ar Biķernieku ielu, vedīšu tur, bet pa telefonu pēc pazīmēm teica ka nekas jau labs tur neesot!!!! Ja kārbai remonts tad tas no 600 lliidz 1500 LVL.... :cry: :cry: :cry:

iespruudis 2. atrums

08. Jūlijs 2008, 11:35

:blink: uzreiz tik traki?

iespruudis 2. atrums

08. Jūlijs 2008, 11:36

es ari labprat karbas par 1500 ls paremontētu :D

iespruudis 2. atrums

08. Jūlijs 2008, 13:08

[user]225054|exteam|[/user]njaa.... sazvanījos ar Biķernieku ielu, vedīšu tur, bet pa telefonu pēc pazīmēm teica ka nekas jau labs tur neesot!!!! Ja kārbai remonts tad tas no 600 lliidz 1500 LVL.... :cry: :cry: :cry:

jo vairāk ar tādu brauksi/mocīsi- jo lielāka iespēja lielām remontsummām.

iespruudis 2. atrums

08. Jūlijs 2008, 13:09

nē nu tipa man paskaidroja tā ka eļļa jau vien maksāšot pāri pa 200 latiem, pls ja tur jāliek lietā remkomplekts, tad tas maksājot 300 latus. nu bet vajagot taisīt vaļā un skatīties kas un kā, jo ja iekšā ir jau viss melns (laikam nodiluši dzelži) tad jau remonts maksās lielās summas!
Starp citu, cik maksā BU kāŗba, un vai ir vērts tādu likt??? Moš noņemt kādam pa nakti lētāk sanāks??? 8D

iespruudis 2. atrums

08. Jūlijs 2008, 13:12

aak, jā un vēl viens akcentiņš!!! ;))) kārba esot ieslēgusies avārijas režīmā, respektīvi ir tikai otrais ātrums, un pie pārslēdzieniem neliels grūdiens (tas tā, ja nu kādam gadās kas līdzīgs), pats esmu Ogrē, un saku kā labāk līdz viņam tikt, šis saka ka labāk esot tomēŗ braukt pašam, jo ja vilkt tad ne ātrāk kā 40 km stundā, labāk esot pašam braukt, jo tad tur viss eļļojoties....
njaa... cikos man no rīta jāizbrauc, lai uz 20-30 km stundā tiktu līdz Rīgai!! ;)))

iespruudis 2. atrums

08. Jūlijs 2008, 13:26

nu Ogre tomēr nav Liepāja. Tev uz W210 ir nedaudz sarežģītāka kārba iespējams, tāpēc summas būs lielākās kā priekš W124 piemēram.
Tēma slēgta