Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
28. Maijs 2008, 22:29
Nolemu veikt apkopi savam SLK 200
Apskatoties uz savu ellas filtru, radas jautajums vai vinu ir iespejams nonemt ari ar kadu parastu instrumentu, vai tur vajag to specialo?
un reduktora ka ir iespejams ellu ieliet? es atradu to skruvi kas tur jaatskruve, bet ka tur kaut ko ieliet

paldies
28. Maijs 2008, 22:35
ja filtrs ir skrūvējamais ar korpusu, tad var pamēģināt ar rokām, bet visdrīzāk, jau vajadzēs instrumentu.
A reduktoram skaties to skrūvi riktīgi augstāk. viņai jābūt, bet grūti būs saskatīt.
28. Maijs 2008, 22:38
a ja vina ta skruve ir tik auksti ka gruti saskatit, ka es tur ar ellas kaninu tiksu klat?
.gif)
vai tur ari kads gudrs instruments?
varbut kadam ir pieejams sis insturments un var sarunat uz vienu vakaru?
29. Maijs 2008, 20:01
Vai tiesam nevienam nav sis instruments?
29. Maijs 2008, 20:20
atrodi garu 17mm uzgrieznu, un būs tev instruments...
29. Maijs 2008, 20:33
bet man tas ellas filtrs ir loti liels varetu teikt parkatiski apals
.gif)
tur nu 17 nekadigi nedabut virsu
29. Maijs 2008, 21:23
es ŗunāju par instrumentu reduktora eļļas pieleišanai.
Ja nevari ar rokām atskrūvēt eļļas filtru, tad iedur kādu stieni filtrā un atskrūvē...
29. Maijs 2008, 21:26
[user]83747|pinguin|[/user]Ja nevari ar rokām atskrūvēt eļļas filtru, tad iedur kādu stieni filtrā un atskrūvē...
zelta vārdi, pēc tam no tādiem tik pērc auto, viss ar stieni un drāti taisīts, slk jau sen vairs nav tas auto, kuram filtrs ir metāla...
29. Maijs 2008, 21:38
[user]83747|pinguin|[/user]es ŗunāju par instrumentu reduktora eļļas pieleišanai.
Ja nevari ar rokām atskrūvēt eļļas filtru, tad iedur kādu stieni filtrā un atskrūvē...
vecit slk ellas filtrs nav ka corsai, kurai parasts ellas bundulis kurs janoskruve

SLK ir tads ka plastmasas bundulis kurs ir janoskurve nost ar specifisku atslegu (ar rokam nevar) un tad no ta ieksienes ir jaiznem ellas filtrs.
29. Maijs 2008, 21:41
panem atslēgu un atskrūvē...