Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Skumīgas pārdomas: Vai mainīt uz mēsluvaboli?

16. Maijs 2008, 14:36

Nesen lasīju par gada dzinēju jaunākajiem tituliem. Laikam teju vai visās kategorijās līderpozīcijās dominē BMW dzinēji, kas arī varētu būt tuvu patiesībai, jo reiz esmu bijis tajā frontē ar 523 `96. Un jāteic - BMW prot dzinējus ražot.

Vēl viens iemesls nesajūsmai: pašlaik bracu ar aritmisko 5-podu 270CDI, kurš noteikti nav no labākajiem dzinējiem, kaut vai akustiski. Un performances ziņā arī.

Un te paliek nedaudz skumji, ka Štutgarte nespēj izfrēzēt normālu spēkstaciju. Arī karosērijas ziņā faktiski šodien MB vairs nevar saukt par to izturīgo tanku kāds bija 124, 126. Un tieši šī nonivelēšanās liek domāt par tehnoloģiski un dinamiski baudāmāka auto izvēli.

Kur ir problēma ar MB dzinējiem? Mīts vai patiesība?

16. Maijs 2008, 14:38

ir problēmas? "Auseklītis" palīdzēs :D
Bet rēali - kur ir problēma? Tajā,ka MB motori nav topos? Ko var gribēt, ja 10 gadus bija reāla MB degradācija ar USA :whistle:

16. Maijs 2008, 14:39

manas domas!
visi dzinēji ir ar kaut kādām savām īpašībām...labajām un sliktajām!
kalpošanas laiks atkarīgs no dzinēja eksplotācijas un kopšanas!
arī MB veco 3l turbo dīzeli var nokaut ātri, a` var arī nobraukt 1mil km

16. Maijs 2008, 14:46

godīgi runājot, es arī uzskatu,ka mūsdienu MB motori nedrīkst saukties kā MB ražoti. pārāk zema kvalitāte.
Bet tajos topos jau nevērtē ilgmūžību, bet jaudu, massu utt

16. Maijs 2008, 14:47

Vai tad BMW dīzeļi skan labāk? CDI ir baigi forša tehnoloģija, tomēr man ir sajūta, ka īstais ekonomiskais un komfortablais risinājums tomēr ir priekšā. Esmu dzirdējis uz ielas, cik šausmīgi tarkš CDI iekš W211... Diesel sux.

Par spēku - neesmu manījis, ka MB būtu būtiski sliktāki motori. BMW ir mazliet labāki pēc datiem. Bet nedomāju, ka dzīvē to var baigi izjust. Un pie tam - who cares?

16. Maijs 2008, 14:49

[user]540|RICHY|[/user]godīgi runājot, es arī uzskatu,ka mūsdienu MB motori nedrīkst saukties kā MB ražoti. pārāk zema kvalitāte.

No kurienes tāda pārliecība?
Nopērc jaunāku un labu aparātu, tad jau redzēs, vai tā vēl domāsi...

16. Maijs 2008, 14:49

[user]398|Renoir|[/user]
[user]540|RICHY|[/user]godīgi runājot, es arī uzskatu,ka mūsdienu MB motori nedrīkst saukties kā MB ražoti. pārāk zema kvalitāte.

No kurienes tāda pārliecība?
Nopērc jaunāku un labu aparātu, tad jau redzēs, vai tā vēl domāsi...

parunājies ar mums labi zināmu biedru, viņš pastāstīs kādas ķibeles tiek labotas servisā :)

16. Maijs 2008, 14:51

[user]398|Renoir|[/user]Esmu dzirdējis uz ielas, cik šausmīgi tarkš CDI iekš W211... Diesel sux.

Nu nez...
Man jau liekas, ka jaunais 2.8 cdi iekš w211 pēc facelift ir pat ļoti kluss un tai pat laikā jaudīgs, un ekonomisks... :whistle:
Pa brīvdienām braukāsim ar E270 CDI w211 T-modell, ta jau redzēs, kā šams iet :evil:

16. Maijs 2008, 14:52

[user]467567|www_numur1_lv|Skumīgas pārdomas: Vai mainīt uz mēsluvaboli?[/user]Nesen lasīju par gada dzinēju jaunākajiem tituliem. Laikam teju vai visās kategorijās līderpozīcijās dominē BMW dzinēji, kas arī varētu būt tuvu patiesībai, jo reiz esmu bijis tajā frontē ar 523 `96. Un jāteic - BMW prot dzinējus ražot.

Vēl viens iemesls nesajūsmai: pašlaik bracu ar aritmisko 5-podu 270CDI, kurš noteikti nav no labākajiem dzinējiem, kaut vai akustiski. Un performances ziņā arī.

Un te paliek nedaudz skumji, ka Štutgarte nespēj izfrēzēt normālu spēkstaciju. Arī karosērijas ziņā faktiski šodien MB vairs nevar saukt par to izturīgo tanku kāds bija 124, 126. Un tieši šī nonivelēšanās liek domāt par tehnoloģiski un dinamiski baudāmāka auto izvēli.

Kur ir problēma ar MB dzinējiem? Mīts vai patiesība?

Ja skatas bez rozaa brillem tad taa arii ir ! :whistle:

BMW dzinejiem ir juutams progress - vinji paliek jaudiigaki un ekonomiskaki ... tachu piem MB no sava 5.0 kaa pirms 20 gadiem vareja izdabuut 330 zs taa nekas nav mainijies .. jaudas pieaugums uz gatreschika vienas rokas pirkstiem saskaitams
Vieniigais sektors kura MB satada konkurenci un ir paraks par citiem razotajiem ir segments virs 6.0 ... :ninja:

16. Maijs 2008, 14:54

[user]264743|C180|[/user]
[user]398|Renoir|[/user]Esmu dzirdējis uz ielas, cik šausmīgi tarkš CDI iekš W211... Diesel sux.

Nu nez...
Man jau liekas, ka jaunais 2.8 cdi iekš w211 pēc facelift ir pat ļoti kluss un tai pat laikā jaudīgs, un ekonomisks... :whistle:
Pa brīvdienām braukāsim ar E270 CDI w211 T-modell, ta jau redzēs, kā šams iet :evil:

Nu, tas arī varbūt bija kaut kāds 2.2 CDI, jo uz pakaļas nekas nebija rakstīts. Pasūtītājam laikam bija kauns :)
Tēma slēgta