Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
02. Decembris 2007, 17:21
Nopirku autinju ar shaadu dzineeju. Automaatiskaa kaarba. Nu it kaa viss ir ok, vieniigi nesaprotu kaapeec kad normaali uznjem aatrumu tad pie kaada treshaa paarsleeguma motors it kaa nevis paarsleedz robu, bet iesleedz turbiinu uzdzen liidz 4 tuukstoshiem, un tad atlaizhot pedaali paarsleedz paarnesumu.... man pirmaa automaatiskaa kaarba, tikai nesakiet ka jau jaameklee shrotaa jauna...
02. Decembris 2007, 17:59
tas ir karbas defekts
02. Decembris 2007, 18:47
defektts???? tu domaa ruupniicas?
bet varbuut elju nomainit un vis buus ok?
02. Decembris 2007, 18:51
nee tas i karbas defekts man tas pats bija, visticamaak ka tew tas robs sliid vai ka tamlidziigi, nekas traks nav, ir taisaams, labaak atraak neka velaak,
es dabuj partaist visu karbu, man talaak pa 2 robu negaja vispar :evil:
02. Decembris 2007, 18:53
[user]14923|mb300sl|[/user]
es dabuj partaist visu karbu, man talaak pa 2 robu negaja vispar :evil:
Tev jau gatavs? Kā ir? Naudās kā teici?
02. Decembris 2007, 18:57
jaa, jociigi, it kaa citu reizi vinjs ielseedz normaali, bet citreiz atkal nekaa. un veel vienreiz aatrumi paarsleedzas ar gruudienu, citreiz leenaam pluudoshi???
02. Decembris 2007, 19:03
[user]225054|exteam|[/user]jaa, jociigi, it kaa citu reizi vinjs ielseedz normaali, bet citreiz atkal nekaa. un veel vienreiz aatrumi paarsleedzas ar gruudienu, citreiz leenaam pluudoshi???
iesaku atri atri izjaukt, iespejams ka suuda gredzeni kaut kadi tew nodilushi, un tas viss, kamer nav visa karba izjukusi,
man bija taa, man 2 gredzeni jau ieprieksh bija ielikti netaa, lidz ar to karbai bija iis muuzh, un talak pa 2 robu nesledzas, viena jauka diena vispar apstajaas, 8)