Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

problemas ar paterinu

12. Augusts 2007, 15:24

Vai kads man var pateikt kapec mans w124 260 ed no 17-23 litri?brauc pa pilsetu vai straasi pateerins ipasi nemainas :cry: no sakuma vins man eda ~8 pa strasi un~12 pa pilsetu,vins saka est no tas reizes kad man viens masters pagrozija to skruvi kas iet zem gaisa filtra.ko man darit lai vins ta need?

jau ieprieks paldies :)

problemas ar paterinu

12. Augusts 2007, 15:25

Nu vispirms atrodi normalu masteru... un tad aizbrauc tam iepriekshejam un sadod pa zobiem!

problemas ar paterinu

12. Augusts 2007, 15:34

es nezinu kur jelgava to inzektoru var noregulet:(bus japainteresejas.ir velviena problema,parasti vinam apgriezieni stav ka vajag,bet gadas ta ka vini nenokrit zemak par15 vai 20:(man viens teica ka kkads varsts esot vainigs.varetu ta but?

problemas ar paterinu

12. Augusts 2007, 15:46

vainigs var but dikti daudz kas... bet nu visticamak ka brivgaitas varsts vai zonde!

problemas ar paterinu

12. Augusts 2007, 15:51

skaidrs

problemas ar paterinu

12. Augusts 2007, 16:02

nu ja redzeji kuru skruvi grieza... nu paprove ari tu pagriezt... tad jau jutis...

problemas ar paterinu

12. Augusts 2007, 16:19

tur ti viena ir kuru var grozit,es jau vinu pagroziju,itka nekas nemainijas.kads nezin kam vina domata?

problemas ar paterinu

12. Augusts 2007, 16:22

šitos pašdarbniekus mocīt vajadzētu, ja nezini kas tas ir tad nelien! A to visu figņu uz savas ādas vajag izbaudīt!!!!!!!!1

problemas ar paterinu

12. Augusts 2007, 16:25

1.lambda
2. sveces vadi
3. zem inžektora ir bļodveidīga gumija viņā jāpaskatās vai nav caurumu.
4. tukšgaitas vārsta gumijas caurules hermētiskas? (izskatās kā konservu bundža ar divām trubiņām un bultiņu)
5.benzīna spiediena regulātors - tas verķis kas nāk iekšā inžektorā un no kura iznāk viena maza plastmasas caurulīte un ieiet galvas vākā - caurumi?

problemas ar paterinu

12. Augusts 2007, 16:28

Ā vēl ielej inžektora tīrītāju kādas 2 pudeles uz bāku un mauc visus mēslus sanesīs dzinējā šķaudīs un klepos slikti leks kādas divas nedēļas tad iztīri filtrus un visss būs čiki. (ieteikšu tikai tiem kas var vajadzības gadījumā arī atskrūvēt inžektoru)
Tēma slēgta