Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
19. Jūlijs 2007, 20:39
sveiki....
man ir tāda problēma.. kad auksts, pielec un rūc daudzmaz normāli, bet kā uzsist tad sākas problēmas

..noslāpst dzinējs un viss pielaist vairs nevar ...griežot taka šauj iekšā indžektorā..un vairāk nelec....
lūdzu atsaucas, kam tā ir gadījies vai zin ,kā salabot...
19. Jūlijs 2007, 21:11
Ar kaut ko līdzīgu cīnījās mans kolēģis. Nomainīja sveces (vakar), šodien bija apmierināts.....
Viņam gan laikam nešāva....
19. Jūlijs 2007, 21:47
man arī ir nomainītas pilnīgi jaunas sveces,bet ja būtu sveces tad jau podi kārtīgi nesstrādātu ...kamēr augsts tikmēr rūc zaibis, bet kā iesilst tad sprāgst nost....ir aizdomas, ka pārlej, jo brīžam smird pēc benzīna,,,,,
19. Jūlijs 2007, 21:58
[user]258282|benq|[/user]man arī ir nomainītas pilnīgi jaunas sveces,bet ja būtu sveces tad jau podi kārtīgi nesstrādātu ...kamēr augsts tikmēr rūc zaibis, bet kā iesilst tad sprāgst nost....ir aizdomas, ka pārlej, jo brīžam smird pēc benzīna,,,,,
man hondai bija šitā....teica, ka kaut kāds brīvgaitas apgriezienu regulators...tjipa kompis kurš maksāja h*j viņ zin cik, bet mersim moš citādāk
20. Jūlijs 2007, 07:19
[user]258282|benq|[/user]man arī ir nomainītas pilnīgi jaunas sveces,bet ja būtu sveces tad jau podi kārtīgi nesstrādātu ...kamēr augsts tikmēr rūc zaibis, bet kā iesilst tad sprāgst nost....ir aizdomas, ka pārlej, jo brīžam smird pēc benzīna,,,,,
Nu, tam puisim arī, kamēr auksts, -strādā visi stroķi,a uzsilst sākas ``atmiršna``. Ja sen neesi mainījis sveces, -tad ko Tu zaudēsi?
20. Jūlijs 2007, 09:46
var jau pamēģināt nomainīt tās sveces, bet kautka neticas ka tās būtu pie vainas,,,jo ar viņām ir nobraukti tikai kādi 300 km....(varbūt brāķi, būs jāpamēģina)
Ansisr tu gadījumā nezini, kur atrodas tas brīvgaitas regulātors....??
20. Jūlijs 2007, 10:32
[user]258282|benq|[/user]var jau pamēģināt nomainīt tās sveces, bet kautka neticas ka tās būtu pie vainas,,,jo ar viņām ir nobraukti tikai kādi 300 km....(varbūt brāķi, būs jāpamēģina)
Ansisr tu gadījumā nezini, kur atrodas tas brīvgaitas regulātors....??
točna nezinu!
20. Jūlijs 2007, 12:53
Zini, arī senie acteki nemācēja ``pa telefonu aklo zarnu izoperēt``....
Izskrūvē sveces, apskaties kā viņas jūtās....
20. Jūlijs 2007, 14:50
jāpierakstās pie injecktoru speciālista
20. Jūlijs 2007, 16:56
sveces biu izskrūvējis, viss normāli, smuki brūnganas... pagriezu dedaudz indžektoram lielaku padevi un itka tagad rūc smuki.... 8D
tāpat vēlāk būs jāved uz diognostiku, lai pieregulē ar kompīti....