Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
23. Decembris 2006, 19:28
Dobrij vecher uvazhajemije!!!
Kakije soveti mogut bitj, tovarishju podognal mb ce320, na nedele nado postavitj na nomera, TO projti,mitj, i vot zadumalisj, mitj li motornij otsek ili net? Takoj dovoljno zagreznennij, pili itd. Kak bitj, kakije mogut bitj pozhelanija?
Spasibo.
23. Decembris 2006, 21:02
[user]150652|Redvins|Mitj ili ne mitj!!??? CE320[/user]Dobrij vecher uvazhajemije!!!
Kakije soveti mogut bitj, tovarishju podognal mb ce320, na nedele nado postavitj na nomera, TO projti,mitj, i vot zadumalisj, mitj li motornij otsek ili net? Takoj dovoljno zagreznennij, pili itd. Kak bitj, kakije mogut bitj pozhelanija?
Spasibo.
matornij atsek luche ne mit v ljubom sluchije.!
24. Decembris 2006, 13:47
man viens paziņa BMV pamēģināja atsvaidzināt. Ieberzās par latiem 350, jo to lietu darīja ar augstspiediena mazgātāju. nocirpa kaut kādu plastmasas caurulīti, kas nāk iepresēta kaut kādā mezglā.Katrā ziņā nodievojās vairāk tā nedarīt. Krustdēls pēc motora mazgāšanas 2 dienas lēkāja apkārt un nevarēja palaist...
24. Decembris 2006, 14:53
[user]130866|JanisK|labāk jau ne[/user]man viens paziņa BMV pamēģināja atsvaidzināt. Ieberzās par latiem 350, jo to lietu darīja ar augstspiediena mazgātāju. nocirpa kaut kādu plastmasas caurulīti, kas nāk iepresēta kaut kādā mezglā.Katrā ziņā nodievojās vairāk tā nedarīt. Krustdēls pēc motora mazgāšanas 2 dienas lēkāja apkārt un nevarēja palaist...

......tieši tāpēc,ja mazgā,tad mazgā vasarā....karstumā ūdens vismaz ātrāk izžūst,a tqgad...?
24. Decembris 2006, 14:58
vēlreiz atkārtošos - nevajag mazgāt
24. Decembris 2006, 15:17
[user]130866|JanisK|labāk jau ne[/user]man viens paziņa BMV pamēģināja atsvaidzināt. Ieberzās par latiem 350, jo to lietu darīja ar augstspiediena mazgātāju. nocirpa kaut kādu plastmasas caurulīti, kas nāk iepresēta kaut kādā mezglā.Katrā ziņā nodievojās vairāk tā nedarīt. Krustdēls pēc motora mazgāšanas 2 dienas lēkāja apkārt un nevarēja palaist...

Atļaušos labot pāris stundas mazgāju, pēcāk visu atlikusho dienas daļu auto tika vadāts kā sunītis saitītē aiz cita auto...
24. Decembris 2006, 16:59
Nu vse ponatno 8)
27. Decembris 2006, 03:01
Man kā par brīnumu nevienam auto tehniskas probas no motora mazgāšanas nav radušās tik kaut kur kāda krāsa vai laka no metāla caurulēm pabalējusi.....
Mocim gan - signalizācija izbeidzās un nedaudz radiātora dzeses ribiņas padeformējās.
Manuprāt motoru ar ķīmiju var mazgāt. Bet bez augstpiediena un atdzisušu.