Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
15. Decembris 2006, 11:22
Tauta!
Varbūt kādam ir bijusi tāda ne pārāk patīkama situācija (as):
a/m parādās it kā ``kruīze``, nomet gāzi, a šis iet kā iedams. Nospied bremzi, ātrums nometas. Šitāda šmuce sāk atkārtoties ar vien biežāk! :cry: ( a/m kruīzes nav no dzimšanas).
15. Decembris 2006, 12:15
[user]156395|Nompelis|Kaut kas kaut kur...[/user]Tauta!
Varbūt kādam ir bijusi tāda ne pārāk patīkama situācija (as):
a/m parādās it kā ``kruīze``, nomet gāzi, a šis iet kā iedams. Nospied bremzi, ātrums nometas. Šitāda šmuce sāk atkārtoties ar vien biežāk! :cry: ( a/m kruīzes nav no dzimšanas).
Pārbaudi gāzes trosi. :whistle:
15. Decembris 2006, 12:29
Es iesaku ko līdzīgu. Pašam ķērās un nospiežot pedāli tā arī palika... Vaina tika pietiekami ātri atrasta, bet bija mazliet jautri manevrēt pa teritoriju ar automātisko kārbu, 2,8l motoru un pāri par 3000 apgriezieniem minūtē iesprūdušu pedāli...
15. Decembris 2006, 12:47
[user]379|Mizx|[/user]Es iesaku ko līdzīgu. Pašam ķērās un nospiežot pedāli tā arī palika... Vaina tika pietiekami ātri atrasta, bet bija mazliet jautri manevrēt pa teritoriju ar automātisko kārbu, 2,8l motoru un pāri par 3000 apgriezieniem minūtē iesprūdušu pedāli...
Jā, bet viņa nometas nospiežot bremzi! Ja tikai trose, tad jau dzinējam vajadzētu turēt ``iestrēgušos`` apgriezienus??!!
Tā man gribas domāt.
Nee??
15. Decembris 2006, 13:01
Vispār jau taisnība, ka tik tieši ar bremzi saistībai nevajadzētu būt...
15. Decembris 2006, 14:13
nevsjo ponjal , no u menja tozhe estj neboljshaja problemka
kogda vrubaju kruiz , on snachala edit tak kak zapragramirovano , a potom sam skidivaet , chto eto mozhet bitj ?
nikogda nesvjazivalsja s kruizom mozhet ja chto to nepraveljno delaju 8D
15. Decembris 2006, 14:45
[user]65243|Serjoga|[/user]nevsjo ponjal , no u menja tozhe estj neboljshaja problemka
kogda vrubaju kruiz , on snachala edit tak kak zapragramirovano , a potom sam skidivaet , chto eto mozhet bitj ?
Skorostj ili oboroti skidivajet?
15. Decembris 2006, 15:17
skorostj
16. Decembris 2006, 10:47
Man a/m ir RŪĶIS (ziemasvētku?)!
Vakar braucot mājās, a/m pats uzņem ātrumu.
Nu vairs sabremzēšana līdz tikai uz brīdi. A/m brītiņu pēc sabremzēšanas pabrauc ar 1000 (?) apgr/min, ...un tad ..heijā...,
pats uzņem ātrumu...līdz 2500apgr.
Sviriņas un troses vakar sasmērēju, cik nu varēja pa tumsu redzēt (katram gadījumam, ja nu tur vaina), bet cik noprotu, vaina nav noteikti tur. Intresanti, ka agrāk tukšgaitā turēja apm.900 apgr.
Ir idejas?
16. Decembris 2006, 10:51
[user]65243|Serjoga|[/user]nevsjo ponjal , no u menja tozhe estj neboljshaja problemka
esli ti nepraviljno delal, kruiz bi nevključalsa. Isči elektrika, i dai emu rabotu. Principe ničevo složnovo, no ja ne pomnju, no kakaja ta meloč.... (abično)