Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
22. Februāris 2006, 22:23
Ir viena baigā štelle man padomā. Lieta tāda, ka vēlētos pārstādīt motoru- dīzeli ielikt benzīnnieka kuzavā. Tāpēc vēlētos lūgt padomu kādam no jums, vai ir iespējams no w123 2,5 litru benzīna dzinēja kuzava izņemt ārā motoru un tā vietā ielikt no cita w123 dīzeļdzinēju? Ņemot vērā to, ka benzīnniekam ir automātiskā kārba, bet dīzelim klāt stāv parastā. Un, kam būtu jāpievērš uzmanība pastiprināti, kādas varētu būt lielākās grūtības un aizķeršanās?
22. Februāris 2006, 22:31
Ja ir abas mašīnas komplektā ,man domāt nav slikti,ja tikai aizdomīgs dzinējs ar nezināmu vēsturi ,sliktāk, bet nav bezcerīgi ,manliekas ,ka jāiet ir sertifikācija un jāmaina auto teh.pase.Ai ,es tagad drusku pālī, diskusijā piedalīšos rīt
22. Februāris 2006, 23:06
tādai mašīnai ir jāliek 602 dzinējs,nevis 616 vai 617(tas ir vecie MB dīzeļi)...602 ir 2.5 D vai TD. 123 lien baigi labi iekšā
Man te stāv viens buss ar līdzīgu projektu priekša tik jāatrod labs donors!!!
22. Februāris 2006, 23:09
[user]1403|shark1|[/user]tādai mašīnai ir jāliek 602 dzinējs,nevis 616 vai 617(tas ir vecie MB dīzeļi)...602 ir 2.5 D vai TD. 123 lien baigi labi iekšā
Man te stāv viens buss ar līdzīgu projektu priekša tik jāatrod labs donors!!!
Tad Tu domā, ka man vecais motors nemaz nederēs? Kā tad citiem w126 liek iekšā w123 dīzeļus? :cry:
23. Februāris 2006, 01:45
Derēs,derēs tev tie vecie. Ja dīzeli liec dēļ ekonomijas,tad labāk jau veco. Iekļausies pāris simtos.A jaunos... nu nez vai ta dir jēga likt to dīzeli,lai ietaupītu pusotru litru dīzeļa un pārvietotos ar 20 zs leilāku jaudu :? Domā pats kam tev tas dīzelis.
23. Februāris 2006, 13:10
Nu man jau ir donors, bet es tikai taa uz aci skatiijos, ka taa automaatiskaa kaarba neienāk motorā tik dziļi kā parastā, tas laikam deeļ 6 cilindriem, kas padarījuši to dzinēju garāku :?
Tādēļ varbūt pārveidošu jautājumu, vai man varētu derēt 2.4 dīzelis pie tās automātiskās kārbas?
23. Februāris 2006, 13:15
diezvai deres, karbai un reduktoram ari parnesumi ir savadaki.
ja gribi mainit dzineju, tad ari naksies karbu un reduktoru mainit
23. Februāris 2006, 13:32
[user]45735|milzis321|[/user]diezvai deres, karbai un reduktoram ari parnesumi ir savadaki.
ja gribi mainit dzineju, tad ari naksies karbu un reduktoru mainit
Vai tad reduktorā nav tikai 3 vai 4 zobrateļi, kuri griežās tā, kā motors liek? Tā smalki tehnisko pusi nepārzinu, tāpēc varbūt izklausās smieklīgi
23. Februāris 2006, 13:35
katram dzinejam ir savadaks reduktora parnesuma skaitlis.
23. Februāris 2006, 14:56
lieta tāda,ka es arī gribēju piedabūt 6 cilindru automātu pie 2.4 dīzeļa. Tur varētu būt sarežģījumi ar spara ratu utt.Kārbu vajadzēs pielikt tuvāk,bet kardānu garāku.Reduktoram jāatbilst kārbai,nevis motoram. Ja tas tā nav,tad gļukos spidometrs un būs citi dinamiskie rādītāji.