Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
08. Novembris 2005, 20:46
Nobeidzās man motors. Kad augsts vai bišku pastāv pielec ,bet uzreiz noslāpst,vēlāk vispār vairs nelec. No motora kur iziet uz filtru truba- tā dūmo. Es jau zināju ka bija problēmas ar kompresiju. Liktenīgaja šķilienā bija ka tāds šāviens un ar to viss arī beidzās. Rezultātā apnika man čakarēties ar to motoru un nolēmu savest pilnībā kārtībā. Cik varētu izmaksāt pilns kap remonts?
08. Novembris 2005, 22:05
Vai tev stāv gāzes iekārta, šāviens notika kad brauci uz gāzes?
09. Novembris 2005, 08:52
jā. Bet pielaist nevaru arī uz benzīna.
09. Novembris 2005, 09:09
haaaa. zem ieplūdes kolektora ir tāda truba, kura pēc "šāviena" ir nolekusi nost. uzliec atpakaļ un viss būs ok.
09. Novembris 2005, 09:20
[user]1123|OZOLS|[/user]haaaa. zem ieplūdes kolektora ir tāda truba, kura pēc "šāviena" ir nolekusi nost. uzliec atpakaļ un viss būs ok.
Bet no tā motora trubas kur iet uz filtru nāk dūmi! Tas varētu būt tas pats? Izplūdes kolektors jāmeklē zem filtra? E s vienkārši daudz nerubiju tāpēc prasu?
09. Novembris 2005, 10:37
Tur pat jau būs
.gif)
pilīst ir diezgan sūdīgi bet var, noliecoties un paspīdinot ar batereju var to trubiņu redzēt
.gif)
. Pašam vienreiz nošāva tā ka truba mētājās uz zemes. :whistle:
09. Novembris 2005, 10:40
tas kas tev dūmo ir kartera ventilācija. labāk to ņem nost un mazāk kreņķu būs. Uz apskati gan jāliek atpakaļ.
09. Novembris 2005, 11:01
Netaisi bikses vecit, paskaties mbclub.ru kada kompresija ir tavam motoram pec ta koda (varbut pec koda pamekle citas lapas) un aizbrauc uz servisu nomeri ... atskiriba starp cilindriem pielaujama 1,5 bar...
Kamer nesi nomerijis kompresiju netaisi bikses... maksimalais izdilums pec gramatam

ir - 0,6 bar~ no standarta kompresijas, bet tam ipasi nepievers uzmanibu galvenais kad blakus cilindros stipri neatskiras ... ta kompresija
09. Novembris 2005, 11:02
[user]95384|mvpm|Kap remonts 3,0 benziniekam[/user]Nobeidzās man motors. Kad augsts vai bišku pastāv pielec ,bet uzreiz noslāpst,vēlāk vispār vairs nelec. No motora kur iziet uz filtru truba- tā dūmo. Es jau zināju ka bija problēmas ar kompresiju. Liktenīgaja šķilienā bija ka tāds šāviens un ar to viss arī beidzās. Rezultātā apnika man čakarēties ar to motoru un nolēmu savest pilnībā kārtībā. Cik varētu izmaksāt pilns kap remonts?
trubinu uzmauc un brauc talak...
21. Novembris 2005, 12:08
[user]1123|OZOLS|[/user]haaaa. zem ieplūdes kolektora ir tāda truba, kura pēc "šāviena" ir nolekusi nost. uzliec atpakaļ un viss būs ok.
Tieši tā man arī bija, uzmauc trubiņu un mauc tālāk...bet gadās kad pazūd tā pāreja no trubiņas uz kolektoru, man tā bij....piemeklēju no santehnikas pribambasiem