Switch to full style
Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Apgriezieni

07. Oktobris 2005, 14:24

Sveiki. Man sekojoss jautajums butu- kas par iemeslu varetu but apgriezienu staigasanai tuksgaita? Tad pari par 1000 apgr, tad slapst nost.
Vienu regulatoru pasen jau nomainiju, tapec nezinu- atkal ta pati vaina, vai ari var but kas cits pie vainas.

Apgriezieni

07. Oktobris 2005, 16:12

kas Tev par mashinu? Modelis tipo...
Principa ja tas ir bendzinieks, tad var but divas °vainas - Gaisa masas potensometrs vai tuksgaitas stabilizators .

Apgriezieni

09. Oktobris 2005, 07:37

Nu vispār man ir tāda pati vaina itsevišķi kad silts. Es rītā atkal došos uz stendu un tad jau pastīsies,īstenībā tas varētu būt arī , ka gaisu kautkur sūc iekšā, kautgan man jau liekas tas ir saistībā ar padevi degvielas!

Apgriezieni

09. Oktobris 2005, 07:45

[user]75137|Bpa4|[/user]kas Tev par mashinu? Modelis tipo...
Principa ja tas ir bendzinieks, tad var but divas °vainas - Gaisa masas potensometrs vai tuksgaitas stabilizators .

Cik varētu makasāt tukšgaitas stabilizators?

Apgriezieni

09. Oktobris 2005, 19:37

principa jamekle B/U jauns dargi sanaks. BU 10 - 15 ls...
Bet tajaa pashaa laikaa problema var bit tik pat labi sprice un taja pasha laika tas var but motora... iemeslu atrasanai japieiet ljoti siiki

Apgriezieni

09. Oktobris 2005, 19:38

Yancux problema saistita ar manis pirmo minejumu...

Apgriezieni

10. Oktobris 2005, 14:01

Auto W 124 2.3. Tad nelaime varetu but taja nelaimigaja apgriezienu ierobezotaja? Paldies par info

Apgriezieni

10. Oktobris 2005, 17:10

Yancih, ko Tu doma ar apgriezienu ierobezotaju, es domaju par divam lietam gaisa masas potensometrs un tuksgaitas stabilizators..
Masas pocis atrodas inzektora sanos no redeles puses, tada maza plastmasas kastina, protams, lieta var but ari citur, mehaniskaja dala, stabilizators atrodas otra puse... tada cilindriska forma

Apgriezieni

10. Oktobris 2005, 19:03

A tos nevar sataisīt?

Apgriezieni

11. Oktobris 2005, 18:54

[user]75137|Bpa4|[/user]principa jamekle B/U jauns dargi sanaks. BU 10 - 15 ls...
Bet tajaa pashaa laikaa problema var bit tik pat labi sprice un taja pasha laika tas var but motora... iemeslu atrasanai japieiet ljoti siiki

veel var buut vainiigs relejs shpricei,ar ar visu paarrakaaju un beigaas izradijaas vinjsh vainiigs - probza noveersta 8)
regulatoru jau var parbaudiit ;)
Tēma slēgta