Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
06. Septembris 2005, 07:49
Ir noticis tas, ko negribētu neviens.
Tikko manam motoram parādījās zili dūmi un viņš strādā uz trīs cilindriem. Zilo dūmu dikti daudz. Jau braucot ievēroju, ka pēc katras piebremzēšanas atkal dodot virsū, izspļauj mazliet dūmus, bet gala punktā apstājoties dūmi nāca visu laiku un motors strādā nevienmērīgi.
Tāda škrobe, ka pilnīgi raudāt gribās :cry:
06. Septembris 2005, 08:38
es teu tgd neieteiktu braukt , jo var ta sanakt ka nokausi motoru veu vairaak !
06. Septembris 2005, 08:49
Pingvīn.Tutaču esi tehnisks cilvēks,tāpēc neņem to tik tuvu pie sirds.tas ir tikai dzelzis,kurš biškiņ nodila.
Tevb eļļu gaisa filtrā dzen?
Kā tu zini,ka viens katls nestrādā?
nevienmērīgums var būt no tā,ka sprauslas aizķep,zūd kompresija utt.
Pieņemu,ka tev ir izdiluši gredzeni,ja jau ir tā,ka raudāt gribas.Ja negribas

,tad varētu būt eļļas noņēmēj kalpaciņi.
Tos kalpakus var nomainīt pa kādem 30 latiem.
Gredzeni izdiluši... tad bišku dārgāk.Tāds puskapitālais remonts jau sanāks.
Ko varu ieteikt. Braukt jau var,ja netraucē eļļas izraisītie dūmi aiz muguras.
Man tie sāka traucēt tad,kad probkā stāvot pa logu nācā iekšā,tad gan neizturēju un devos taisīt kapitālo remontu. Cena ar darbu bija 300 lati. Ja gribi sīkāku info vai apt meistara numuru,tad raxti uz privāto un es pastāstīšu kā man gāja.
06. Septembris 2005, 09:11
Nu galvas blive Tosols kautkur jaucas ar ellu... Nebeda, Tev tas donormersis cerams ar benzina motoru??? Vispar Stockeri tirgo baisi labo lietu (tas noderigi perkot mashinu un ari braucot ar to) Tur sajaucot divus komponentus ar co izpludes gazem var noteikt, vai ir ellas jauksanas ar benzinu un tosolu..tipa galvas blive vai hermetiska)... Cena vinam ari nav darga..
06. Septembris 2005, 09:33
nenaks pa ljaunu, ja nonjemsi motoram galvu un bisku pavedinasi cilingrus 8)
Gan jau tur galvas blive atteica, piereizes varesi varstus notirit :!
a to no lenas brauksanas sakrajas viasadi piededzji
Vajag LV kadu tacinju kur cilvekiem vienreiz menesi izskrieties
nu kas ieskries staba tas ... pats vainigs :evil:
06. Septembris 2005, 10:16
Kauns jau atzīties, bet tas viss tīras neuzmanības dēļ. Zināju, ka rediators bišku pil. Bet kad iedegās tosola līmeņa lampiņa tad parasti kādu nedēļu vēl līmenis nebija kritisks. Pirms pāris dienām iedegās. Uzreiz jau necēlu paniku, nepielēju. Laikam tas tecēšanas caurums bija palicis lielāks, jo bačoks bija tukšs. Dīvaini tika tas ka temperatūra nebija uzkāpusi virs 100.
Tagad ielēju tosolu, piešķīlu, itkā dūmu nav, strādā arī normāli. Cerams ka tikai ar blīvi tikšu cauri. Nelaime tikai taa ka nav baigi shvaki ar to laiku. Agraak kamēr vēl nestrādāju, golfiņam motoru pārjaucu un pārlasīju tikai tāpat vien, lai būtu viss perfekti, bez jebkāda iemesla. Tad bija daudz laika un pacietības ķimerēties...
Diemžēl donormersis ir dīzelis, tākā motora lieka man nav. `
Varbūt kāds grib mainīties?
06. Septembris 2005, 10:42
zvani sitam jekam, pagajusaja gada vienam citam mersim par 140 lvl panemu 2,3 motoriti 9138259... starpcitu man sencis ta motoru savam Mitwsubishi Pajero nobeidza, vinam gan situacija bija savadaka, tosols netecaja ara, bet motora galva dzesesanas skidruma kanala bija plaisa, kur tosols jaucas klat ellai...
Temeperatura visu laiku bija normala, tiaki viena mirkli pa izputeju saka lauka nakt dumi un atteica 2 cilindri.. :cry:
Motoru vins pilniba parlasija un galvu jaunu uzlika... ta ka secinajums, regulari japarbauda tosola limenis un japaosta ella uz limena raditaja, vai ta nesmird pec benzina vai peksni un mistiski necelas tas limenis... ta ir ar tiem srotvagiem...
06. Septembris 2005, 11:02
2.0l motori nav pārāk dārgs prieks. Principā veco jau arī var vēl "uzcelt" uz kājām....
06. Septembris 2005, 16:30
Sorry, bet man arī ir viens jautājums... Manam motoram kad pielaid, divaina skaņa, itkā vārsti klab... :? Kas tas varētu būt? Man pat bail... Bet nezinu, varbūt tā arī jābūt...
06. Septembris 2005, 16:31
[user]26014|Roma|[/user]Sorry, bet man arī ir viens jautājums... Manam motoram kad pielaid, divaina skaņa, itkā vārsti klab... :? Kas tas varētu būt? Man pat bail... Bet nezinu, varbūt tā arī jābūt...
tas nav tajā mirklī kad atslēgu tālāk pagriez?