Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 14 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Un atkal problemas...
AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2006, 10:40 
Lietotāja avatārs
Kautkada bēda notika - visaj strauji pieauga degvielas patēriņš. Tiešāk sakot viņs ir kautkāds nepastāvīgs. Pa cēļām Rīga-Jūrmala datčiks gluži vai acu priekša nolaižas. Bet ja brauc ar tadu pašu ātrumu pa šoseju (aptuveni 100-110 km/h) ja parēķini sanāk ap 8litri/100 km....
Pat nezinu ko turēt aizdomas.... :?

Jā un vel kas - iesakiet lūdzu - nedaudz tek kartera blīve - nu pavisam nedaudz.... mainīt tagad nav ne naudas ne iespējas, jo mašīna katru dienu vajadzīga( jo cik apskatīju tur duadz kas jāņem nost lai karteru noņemtu) :? Bet drīzi TA... :getlost: Ir iespēja defektu uz laiku novērst nemainot blīvi.... ???

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2006, 10:41 
Lietotāja avatārs
blīve jau maksā pāris latus. Maiņa kādus 5. Laiak ziņa tas aizņems kādu stundu. Nav jau traģiski

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2006, 10:44 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
man domāt ka tev nemaz kartera blīvej nevajadzētu būt - karteris ir alumīnija un uz hermētiķa...
Var noskrūvēt nost un pasmērēt hermētiķi, bet izdarīt to būs liels čakars, jo kartera vāku noņemt nevar - jāceļ ārā dzinējs...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2006, 10:46 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]blīve jau maksā pāris latus. Maiņa kādus 5. Laiak ziņa tas aizņems kādu stundu. Nav jau traģiski

Ja? Laikam slikti apskatīju. Jo man izskatījas ka bez nopietnas iejaukšānās karteri nenoņemt.
Un pietam ja jāņem nost karters tad eļļa jāmaina. Tatad + eļļa un filtrs....
Laigan iespējams es kļūdos.... Pa MB vēl neko duadz nejēdzu.

Ja aizmirsu pierakstit - Runa iet par MB C180 W202

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2006, 10:47 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
tu vispār esi pārliecināts ka tas ir starp bloku un kartera vāku? c180 kādiem trijiem esmu redzējis tekošus priekšējos saļņikus... un kamēr tur visu nenoslauka kārtīgi, tiešām liekas ka tek gar kartera vāku...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2006, 10:47 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]man domāt ka tev nemaz kartera blīvej nevajadzētu būt - karteris ir alumīnija un uz hermētiķa...
Var noskrūvēt nost un pasmērēt hermētiķi, bet izdarīt to būs liels čakars, jo kartera vāku noņemt nevar - jāceļ ārā dzinējs...

Par blīves esamību gan nezinu, bet par kartera vāku manas domas bij tieši tadas pašas... To nenoņemt bez dzineja izņemšanas....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2006, 10:49 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]tu vispār esi pārliecināts ka tas ir starp bloku un kartera vāku? c180 kādiem trijiem esmu redzējis tekošus priekšējos saļņikus... un kamēr tur visu nenoslauka kārtīgi, tiešām liekas ka tek gar kartera vāku...

Jā par to nu es esmu pārliecināts....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2006, 11:05 
Lietotāja avatārs
Diagnostika pateiks drošāk, bet varētu būt temperatūras datčiks...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2006, 11:20 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]57765|Myth|[/user]Diagnostika pateiks drošāk, bet varētu būt temperatūras datčiks...

Emm temperatūras datčiks??? :shocked: Es biju domājis par Lamda zondi, par gaisa mērītāju, bet temperatūras.....

BTW kur ieteiksiet uz diagnostiku aizbraukt??? Pēdēja vieta kur es bij mani atstāja ĻOTI neapmierinātu...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūlijs 2006, 12:04 
Lietotāja avatārs
rūpīgi nomazga to dzinēju un pec kadiem 40 km apskaties, kur nak ara ella.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 14 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012