Citas ar MB tūningu saistītās lietas, attēli, diskusijas, utt.
Tēma slēgta

Stiklu tonēšana

12. Jūnijs 2010, 14:46

Sveiki, man interese priekšējo stiklu tonēšana, esu redzejis tā notonētus ka pad nevar redzet kas iekšā sēž, ka tad tur ir ar to gaismas caurlaidibu? vai tad ir tadas pleves kuras notone ta ka no arpuses neko neredz bet no iekšas ritīgi gaiš?

Stiklu tonēšana

12. Jūnijs 2010, 16:01

Vot vot.. Kā jūs ejat skati (kam priekšējie notonēti) ? Es savam izvēlējos NEKO netonēt !!! Jo ja tikai aizmugurējo un aizmugureējos pasažieru notonē izskatās pēc ērma :doh:

Stiklu tonēšana

12. Jūnijs 2010, 16:45

Pavisam vienkaarshi - uz skates dienu noleesh nost :D

Man gan vairaak interiseetu, kaa ar CP uzmaniibu?

Stiklu tonēšana

12. Jūnijs 2010, 18:08

tad sanak ka priekssejos nevar tonet lai varetu iziet apskati? ja var tad tikai baigi gassus?

Stiklu tonēšana

12. Jūnijs 2010, 18:09

Tonējums ir pamanāms? Ja notonē saskaņā ar CSDD. normatīviem.

Stiklu tonēšana

12. Jūnijs 2010, 19:48

12 June 2010 19:09:46 Saldo. rakstīja:
Tonējums ir pamanāms? Ja notonē saskaņā ar CSDD. normatīviem.

Pėc CSDD priekšējos nedrikst.. 0%.. aizmugurē 75%..

Stiklu tonēšana

12. Jūnijs 2010, 19:55

Nu vab6je to urovenj razre6ennoj tonirovki ustanavlivajet ne CSDD,on ukazan v CSN! i tam napisano propusknaja sposobnostj dolzhna bitj ne menj6e 75% u lobovogo stekla (zna4it tonirovatj mozhno max na 25%), a u peerednix bokovix propusknaja sposobnostj 70% (tonirvatj mozhno na 30%). No eto o4enj malo i po4ti nezametno!

Stiklu tonēšana

13. Jūnijs 2010, 12:08

tagad man ir neliel apskaidrib, tonejot tikai aizmugurejo dalu neizskatas pievilcig......vai tad musu CP nau tadas iekartas ar ko merit to caurlaidib, tad jau vinni var uzlikt sodu..

Stiklu tonēšana

13. Jūnijs 2010, 12:09

13 June 2010 13:08:32 markus rakstīja:
tagad man ir neliel apskaidrib, tonejot tikai aizmugurejo dalu neizskatas pievilcig......vai tad musu CP nau tadas iekartas ar ko merit to caurlaidib, tad jau vinni var uzlikt sodu..
Ir, bet ne visām ekipāžām.

Stiklu tonēšana

13. Jūnijs 2010, 20:56

pusgadu braukāju ar tonētiem logiem 50%priekšā un 80%aizmugurē, tikai vienu reizi esmu sodīts par logu tonēšanu, bet arī tiku apstādināts tikai savas kļūdas dēļ, jo tas notika 3dienas pēc tonēšanas, ieraudzīju CP un aiz pārbīla nogriezos pa labi pāri divām joslām šķērsielā.Bet galu galā CP bija domājuši, ka man TA nav, tapēc slēpos ;) CP bija saprotši :)
Uz tehnisko jāplēš nost plēve, jo nav izredžu iziet TA ar tonētiem logiem.
Par tieši tiem % nevaru pateikt, jo paziņa notonēja uz 25%, itkā nekas acīs krītošs nebija un arī pēc noteikumiem, ka ir tie 75% caurredzamība, bet šo CP apturēja un sodīja pēc pilnas programmas un pat aizveda uz CSDD, lai izmērītu ar tintmēru tonēšanas pakāpi(ja savas pārgalvības pēc nebūtu sācis lekties ar CP, varbūt beigtos savādāk) :)
Mans ieteikums, ja notonē logus, turi makā 5Ls un glavenais, lai labi strādā logu mehānisms, jo tie būs jāvirina nereti ;)
Tēma slēgta