Citas ar MB tūningu saistītās lietas, attēli, diskusijas, utt.
Tēma slēgta

Stiklu tonēšana

14. Jūnijs 2010, 15:40

komu nado tot toniruetsja, kome ne nado tot ne toniruetsja :nu:
delov to :nu:

Stiklu tonēšana

15. Jūnijs 2010, 19:32

nnnnja.... jums te karsti iet... :)
man jautajums par priekšējo stiklu...cig tam ir jabut tiem procentiem? es gribetu viņu nevis tumšāk padarīt bet lai viņš būtu mazliet nu piemeram mašinas krasa..

Stiklu tonēšana

15. Jūnijs 2010, 19:33

15 June 2010 20:32:19 markus rakstīja:
nnnnja.... jums te karsti iet... :)
man jautajums par priekšējo stiklu...cig tam ir jabut tiem procentiem? es gribetu viņu nevis tumšāk padarīt bet lai viņš būtu mazliet nu piemeram mašinas krasa..

25% plēvei

Stiklu tonēšana

15. Jūnijs 2010, 20:03

Nav tadas pleves ko varetu limet prieksheja vejstikla, pr. sanstiklos vel var ielimet caurspidigo brunplevi, bet vejstiklam to neielimesi, jo brunplevi nevar izsildit tik apalam stiklam. Tiesa no tas brunpleves tumshuma pilnigi nekada.
Vari limet gaishako toni kas pieejams tonetavas, bet rekinies ar to ka gaismas caurlaidibas % uzreiz bus pari pielaujamajiem, un uz TA tik un ta naksies raut ara (ari ja butu pielaujamie %), jo ka Tu iedomajies to, kad Tev tiks plesta ara veca TA uzlime ar zhileti, tad pleve ari tiks sabojata. Vejstiklam ir atlauta augsheja josla 14cm, kautvai necaurredzama.
Pēdējo reizi laboja the_jok3rz - 15. Jūnijs 2010, 20:05, kopā labots 1 reizi.

Stiklu tonēšana

15. Jūnijs 2010, 23:09

šodien tika cītīgi meklēta atbilde uz šo aktuālo jautājumu, bija saruna, gan ar juristu, gan ar CP.
Viens paraugs, pēc kura izlasot, var saprast, ka NAV konkrēta noteikuma, kurā rakstīts, ka CP drīkst veikt logu tonējuma pakāpi, taču, esošos likumus apvienojot sanāk, ka drīkst. Izlasi šo te spriedumu, vēlams visu, taču pats interesanākais ir rakstīts 5 lpp :)

http://c4.vds.deac.lv/files/AL/2009/10_2009/20_10_2009/AL_2010_raj_A-3922-09_21.pdf

Stiklu tonēšana

15. Jūnijs 2010, 23:21

Vajag uzraut vienu reālu tiesu, un šeit visu pa taisno publicēt! Būs šovs, un arī diskusijām pienāks gals :D

Stiklu tonēšana

15. Jūnijs 2010, 23:24

16 June 2010 00:21:34 MBex rakstīja:
Vajag uzraut vienu reālu tiesu, un šeit visu pa taisno publicēt! Būs šovs, un arī diskusijām pienāks gals :D

Rītā parunāšu ar CP, lai man paskaidro, kā noteik tā mērīšana,parāda likumus un punktus, kuri norāda drīkst/nedrīkst veikt mērījumus.

Stiklu tonēšana

15. Jūnijs 2010, 23:26

Man šķiet, ierindas cp neko tolkam nepateiks. Viņš strādā pēc savas iekšējās instrukcijas un viss. Vajadzētu dabūt rokā kādu juristu no mentenes, tie labāk zinātu.

Stiklu tonēšana

15. Jūnijs 2010, 23:30

16 June 2010 00:26:02 MBex rakstīja:
Man šķiet, ierindas cp neko tolkam nepateiks. Viņš strādā pēc savas iekšējās instrukcijas un viss. Vajadzētu dabūt rokā kādu juristu no mentenes, tie labāk zinātu.

Pietam steigā, man pa tel teica, ka esot izdota ES direktīva, ka mērījums var veikt uz ceļa vai speciāli, tam paredzētā vietā, respektīvi LV tas ir CSDD un pēc likuma, ES direktīva ir svarīgāka/ietekmīgāka par valsts iekšējiem noteikumiem :)

Stiklu tonēšana

15. Jūnijs 2010, 23:31

To gan būtu interesanti sīkāk izpētīt! :)
Tēma slēgta