Citas ar MB tūningu saistītās lietas, attēli, diskusijas, utt.
Tēma slēgta

Kā samazināt patēriņu?

11. Jūnijs 2008, 16:28

Es neesmu mēģinājis, jo visu laiku braucu ar vaļēju logu. Bet nu testu viņi taisīja. bija gan ļoti sen tas, laikos, kad 100 gr nebija mērvienība priekš benzīna.

Kā samazināt patēriņu?

SuperNetto-arī ekonomija 8D 8D 8D

Kā samazināt patēriņu?

Kas tad automātam vainas? Spied un stūrē :D
Atvērtie logi, ideāla hadene - smieklīgi. Bet nu es saprotu, mēs te kā reiz esam savākušies, lai pajokotu un paspamotu :D :D
Vispār es novēroju, ka kā reiz ātrāka gaitas uzsākšana un pēc tam nemainīgs ātrums rada to minimālo ekonomiju, nevis lēnā pacelšanās kā bumbvedējam.

Kā samazināt patēriņu?

Tieshaam, kamer Krievija ir blakus :D

pati vieglakais ka ietaupiit - alternativie energijas avoti ;)
bet, kvalitativie, protaams, cik visiem zinams, krievija 98 gandriz nerazho, galvenokart ar piedevam dabudams

un, gaze, bet rskaini, jo pamaz, bet resursu var samazinat

vai, zirgu speeks
vai, reizem aiziet ar kajam uz blakus veikalu, nevis braukt rin`kishus apkart pagalmaam un luksoforiem

Kā samazināt patēriņu?

[user]1874|jipis|[/user]SuperNetto-arī ekonomija 8D 8D 8D

un šeku meku, saindējies ar kaut ko, bet dzīvoklim ir sakrāta naidiņa :D

Kā samazināt patēriņu?

11. Jūnijs 2008, 16:29

ja, protaams, kam ir ekonomaizers, visi to redz, ka nekonomija saakass nevis 1500 bet 2100 un aukstaak liidz 3000

Kā samazināt patēriņu?

11. Jūnijs 2008, 16:30

[user]252185|Tochev|[/user]ja, protaams, kam ir ekonomaizers, visi to redz, ka nekonomija saakass nevis 1500 bet 2100 un aukstaak liidz 3000

Ekonomija

Kā samazināt patēriņu?

11. Jūnijs 2008, 16:32

vel,

na progrewtom dvigatele zimoj rashod budet menshe, chem srazu ehat`

P.S> bijusha PSRS cilveeku ipashiiba - jo grutaak mums ir, jo aspratigaakie joki raadas

Kā samazināt patēriņu?

11. Jūnijs 2008, 16:32

[user]375|Valdis|[/user]Kas tad automātam vainas? Spied un stūrē :D
Atvērtie logi, ideāla hadene - smieklīgi. Bet nu es saprotu, mēs te kā reiz esam savākušies, lai pajokotu un paspamotu :D :D
Vispār es novēroju, ka kā reiz ātrāka gaitas uzsākšana un pēc tam nemainīgs ātrums rada to minimālo ekonomiju, nevis lēnā pacelšanās kā bumbvedējam.

kad bija tas eksperiments, tad tika pieteikts, ka jāuzsāk maksimāli ātri līdz tam noteiktajam ātrumam.

Kā samazināt patēriņu?

11. Jūnijs 2008, 16:34

[user]387025|Viks|[/user]
[user]1874|jipis|[/user]SuperNetto-arī ekonomija 8D 8D 8D

un šeku meku, saindējies ar kaut ko, bet dzīvoklim ir sakrāta naidiņa :D

Iepercies Maxima un sataupisi nedeljas paterinju :)
Tēma slēgta