Citas ar MB tūningu saistītās lietas, attēli, diskusijas, utt.
Tēma slēgta

Koka dekorējums

11. Janvāris 2008, 13:07

Ja ar kaltu, tad finierējums pazudīs sekundēs... Tikai maigi un ar mīlestību!

Koka dekorējums

15. Janvāris 2008, 22:40

w140 ir iists koks :)

Koka dekorējums

16. Janvāris 2008, 21:18

;) Nezinu par salona dekorējumu, bet to ka bagāžnieka grīdas pārsegums tiek ražots no Latvijas Finiera produkcijas varu teikt- 100 %.

Koka dekorējums

16. Janvāris 2008, 21:32

[quote][user]220401|kicis3|[/user];) Nezinu par salona dekorējumu, bet to ka bagāžnieka grīdas pārsegums tiek ražots no Latvijas Finiera produkcijas varu teikt- 100 %.[/quote

????????....a kuraa MB ir bagaazhneikaa finieris un veel no LF???

Koka dekorējums

16. Janvāris 2008, 21:36

Man W123 ir finiera gabals bagāžniekā... :D orģināls, ar visu detaļas kodu...

Koka dekorējums

17. Janvāris 2008, 10:10

[user]176832|SWATboy|[/user]Man W123 ir finiera gabals bagāžniekā... :D orģināls, ar visu detaļas kodu...

Jā 123.jam man ar bagāzniekā bija riktīgs finiera gabals, tikai tas nav vairs apdares elements.
Es kādreiz savam pats taisīju tos koka gabalus salonā. Paņēmu trīskārtīgo finieri, aplīmēju ar riekstkoka nažfinieri un tad lakoju un spodrināju. :ninja: Ņemšanās jau baigā, vaig tos caurumus precīzi izzāģēt, uztaisīt stiprinājuma vietas utt. un to laku vajag klāt n-tās kārta un katru arī paslīpēt. Ja kādam ir vēlēšanās kaut ko atjaunot varu ieteikt lietot Beckers divkomponemtu laku, kas it kā domāta bāra letēm. Laba laka, var panākt klavieru efektu, ja ir baigā pacietība. Ja pareizās proporcijās sajauc, tad izžūst jau otrā dienā. To vairs arī neizšķīdināsi ne ar kādiem šķaidītājiem un it kā končikus pat varot dzēst, bet pats neesmu mēģinājis. Nesmēķēju :lol:

Koka dekorējums

17. Janvāris 2008, 11:05

[user]176832|SWATboy|[/user]Man W123 ir finiera gabals bagāžniekā... :D orģināls, ar visu detaļas kodu...

Tas ir tajos bagāžniekos, kur svars jāvadā. Universālos arī. W107 tikai metāls, plastmasa un samts. Bet jau W124 parastos bagāžniekos ir plastmasa. Tā kā varbūt kāds pats meistarojis.

Koka dekorējums

17. Janvāris 2008, 20:37

:D Nu taču ne jau pliks finiera gabals. Vismaz w 203. T modelim rezerves riteņa telpas pārsegs, kas arī ir bagāžnieka grīda, ir no saplākšņa, protams apstrādāts ar attiecīgu materiālu.

Koka dekorējums

23. Aprīlis 2008, 12:28

Īstu pasūta katalogā, un, ja vajag ko īpašu, tad taisa pie mums superīgie meistari un meistarienes:) :girl:

Koka dekorējums

23. Aprīlis 2008, 13:09

kur?
Tēma slēgta