Citas ar MB tūningu saistītās lietas, attēli, diskusijas, utt.
11. Jūnijs 2008, 11:01
[user]198952|AnsisR|[/user]man ir risinājums un to jau jūs ziniet....KA

un ja Tev jāved vēlāk ģimene? arī KA ?
11. Jūnijs 2008, 11:06
[user]2|SZ|[/user]
[user]198952|AnsisR|[/user]man ir risinājums un to jau jūs ziniet....KA

un ja Tev jāved vēlāk ģimene? arī KA ?
par to arī domāju, bet tā kā pagaidām neesmu vairāk par 2 cil, tad der!
vēlāk laikam, ka kāds pajero (dīzelis tomēr)
draudzenei patīk, ka džipiem ir pēc iespējas lelāki rati un 4 prožektori uz jumta
11. Jūnijs 2008, 11:08
Viena no neminētajām lietām ir riepas rūpnīcas noteiktā izmērā. Uzliekot lielus diskus ar platām riepām īpaši mazam un vārgam motoram patēriņš pieaug. Tāpat kā samazinās max iespējamais ātrums. Fakts.
11. Jūnijs 2008, 11:10
pie vispaareejaas cenu celshanaas un dziives daardziibas 20 -30 lati nespēlēs lielu lomu, naaksies braucienos apvienoties cilveekiem vai veel kaadus radikaalaakus risinaajumus pienjemt
11. Jūnijs 2008, 11:15
manuprāt nav jēgas spriedelēt par tādām lietām!
mašīnas ir dažādas ar dažādu patēriņu un dažādam pielitojumam. risinājums ir izvēlēties auto atbilstošu saviem inākumiem un vajadzībām. un man būt domāt, ka studentam MB ar 3l dzinēju nav vajadzīgs, ja nu vienīgi viņam ir svarīgi pazīmēties!
es varu braukt ar KA un man po... ko padomās ta vai šitā tante, aizbraukšu tāpat un izdarīšu kas jādara, arī mājās tikšu un ne sliktāk kā ar MB vai bmw
tā pat pa ceļam ir silts un skan mūzika
8)
11. Jūnijs 2008, 11:16
[user]198952|AnsisR|[/user]vēlāk laikam, ka kāds pajero (dīzelis tomēr)
draudzenei patīk, ka džipiem ir pēc iespējas lelāki rati un 4 prožektori uz jumta
kolēģim ir, tur nav nekādas ekonomijas, vidējais patēriņš 16L
11. Jūnijs 2008, 11:18
sencim bija!
uz šosejas kādi 8l pa pilsētu protams ir savi 15-16, bet tas ir džips un normāli
11. Jūnijs 2008, 12:05
[user]2|SZ|[/user]bet protams, degviela lētāka nepaliks un visi, kas plāno savus izdevumus, sākas arvien skatīties vairāk uz izdevumiem, arī degvielas patēriņu.
Bieži vien ir tā, ka labi dzīvot nodrošina nevis "haļava" un liela alga, bet gan pareizi izplānoti izdevumi, tāpēc šis topiks ir diezgan aktuāls.
Tāds bija topika mērķis. Godīgi sakot, par degvielu īpaši nedomāju. Patīk man strauji braukt un to arī es darīšu.
11. Jūnijs 2008, 12:33
[user]2|SZ|[/user]
[user]198952|AnsisR|[/user]vēlāk laikam, ka kāds pajero (dīzelis tomēr)
kolēģim ir, tur nav nekādas ekonomijas, vidējais patēriņš 16L
Pajero 3.2 dīzelis(2003.gads) pa pilsētu 12-13 litri dažreiz neierobežojot gāzes pedāļa piespiešanu
pārbaudīts :!
11. Jūnijs 2008, 12:44
tie ir jaunie....es jau vairāk vilktu uz 2.5TD