Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 39 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
Autors Ziņojums
 Tēma: rips un vina traktors
AtbildeAtbilde saņemta: 28. Septembris 2004, 10:56 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]:) gribu paardot taadeel, ka ir man sena doma nopirkt garo G -modeli un protams liidz nepraatam izaardiit...un tad sataisiit futuristisku auto....vai izdosies tadd jau redzees,bet vispaar man tiesaam masiinu zeel paardot ...tacu dziive nestaav uz vietaas....otra doma man ir w140coupe...un protams arii izaardiit +uzlikt vinam lambodoors utt.

Interesanti, kā lambodoors izskatītos G-klasei...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Septembris 2004, 11:08 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
:D nee lambodoors g-klasei nevar uzlikt jo tehniski nav iespeejams ...ja nu vieniigi izgriezot kuzovaa carumu(jau intereses deel skatiijos)...lamboodoors es domaaju likt w140 coupee...ja sanaaks iegaadaaties.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Septembris 2004, 12:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]:D nee lambodoors g-klasei nevar uzlikt jo tehniski nav iespeejams ...ja nu vieniigi izgriezot kuzovaa carumu(jau intereses deel skatiijos)...lamboodoors es domaaju likt w140 coupee...ja sanaaks iegaadaaties.

Principā ASV piedāvā šo sistēmu pilnīgi jebkuras automašīnas jebkurām (?) durvīm. Atverot tās pabīdas uz āru kā normāli vērtos un, kad pietiekami pabīdījušās, sākas kustība uz ugšu... tā kā G-klasei vajadzētu varēt uzlikt...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Septembris 2004, 14:00 
Eksperts
Lietotāja avatārs

:) ...es jau kaadu 1.5 gadu ar to fignu kaa lambodoors esmu paziistams ....jaa uzstaadamais mehanisms 90% ir universaals...masiinaam vinu liek zem spaarna(nonem spaarnu izurbj kuzovaa 2 papildus caurumus ,pieskruuvee mehanismu un pieskruuvee atpakal spaarnu...uzstaadiisana ir loti viegla)...tacu paskaties uz G-klasi...starp spaarnu un durviim G-klasei ir triistuuraina detala un deeel vinas nevar uzstaadiit nevienu no iespeejamajiem mehanismiem...vieniigais ir ja tu totriistuuraino detalu izzagee tad iemontee mehanismu un tad aizmetini atkal ciet(un ja vajadzees tikt klaat mehanismam vajadzees atkal griezt valaa...tiirais sviests )so apstaaklu deel G-klasei nevar ielikt lambodoors :D ....toties jebkuram citam MB var ielikt lambodoors bez probleemaam...var pat ielikt 4 durvju MB(priekseejaas lambodoors,bet aizmugureejaas suicide doors(tas ir kad durvis veras uz preteejo pusi)...bet kupejniekiem vispaar super un bez probleemaam :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Septembris 2004, 14:09 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Tad mēs par dažādām modifikācijām runājam -- jaunākajai pat jauni caurumi nav jāurbj -- liek kur vecās enģes, senāk tā jau bija, ka sarežģīti. No sērijas par to, kāpēc MB uztaisīja Gullwing -- tāpēc ka tādas formas virsbūvei tās durvis citādi nevarēja atvērt... ne stila pēc...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Septembris 2004, 14:09 
Eksperts
Lietotāja avatārs

:)ja kaadam interesee lambodoors , taa instalaacija un veel visaadi kraami : www.satoshijp.com

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Septembris 2004, 14:14 
Eksperts
Lietotāja avatārs

:D pareizi !ne jau visiem modeliem jaaurb tie caurumi ,bet neaizmirsti ka engu vietas dazaadaam masiinaam ir dazaadaa augstumaa....saa iemesla deel ir modeli kuriem ir jaaurb pat 4 caurumi...gullwing ir pavisam cits un pavisam cita veesture kaa taas radaas :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Septembris 2004, 14:34 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Enģes atšķiras, tā ir. Es tās senāk skatījos kaut kādā citā lapā, tur bija meklētājs pēc modeļiem, atradu pilnīgi visiem, t.sk. jau antīkiem arī. Uzreiz pasūtot arī saņem ar pareizām enģēm -- šiem tak tie nēģeri traki uz šādām pārbūvēm...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Septembris 2004, 14:45 
Eksperts
Lietotāja avatārs

:) piekriitu!tie melnie izdomaa visaadus briinumus :roteejosaas haubes ,visaada veida durvis ,spinus ,neonu ,disku tatoo utt.es neesmu iipass fans saadamm lietinaam, tacu lambodoors man patiik un spini taa neko, ja viss tas ir smuki salikts...tad ok....starp citu man datoraa ir viena focene kur G-klase uztaisiita ar gullwing durviim....bet es esmu paaraak stuulbs un neprotu ielikt bildiiti :whistle:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 39 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012