Citas ar MB tūningu saistītās lietas, attēli, diskusijas, utt.
08. Novembris 2004, 15:37
nu nezinu.....manam bijushajam bija neoriginalie...biki biki toneeti...nu un izskatijaas vinji daudz labak kaa dazhiem originalie..varbut no virsbuves krasas atkarigs:?
08. Novembris 2004, 19:06
Vecākiem auto tos baltos dabūt mazliet grūtāk, jo mazāks pieprasījums, nav jau BMW... Patiesībā kaut kādus kreisos man neviens tieši nav piedāvājis, tik zinu, ka vispār kaut kur ir, bet cik maksā -- nezinu. Tā kā oriģināli tos ražo Bosch, tad attiecīgi, piemēram, es par tiem interesējos šo pārstāvniecībā Rolis Čiekurkalnā. Pirms 1,5-2 gadiem cena bija tāda, bet nekādas čakarēšanās ar spuldzītēm, to ligzdām u.t.t., kas ir pērkot kreisus W201 vai W124 baltos pagriezienrādītājus. Tobrīd nenopirku, jo tie 18 Ls tomēr likās padaudz, dzeltenie apmierināja, bet interesējos, jo vienam pāris ķepiņas nolauztas un tas īsti labi vietā nestāv. Tāpēc patiesībā arī esmu atvērts piedāvājumiem, Rolī gan pēdējā laikā par tiem neesmu interesējies,
24. Novembris 2004, 15:37
Ja reiz runa par pagriezieniem, mani interesee baltie - w202, par sakariigu cenu, protams :!
24. Novembris 2004, 15:44
palasi ieprieksh shaja pashaa topikaa...tur arii nonaksi pie tas vietas, kur es savam pirku...Ok..tie nebija original, bet labi izskatijas un par smiekliigu cenu!
25. Novembris 2004, 10:56
7 Ls gabalā, bet HELA tā nebūs!
04. Decembris 2004, 23:37
[user]2|SuperZigs|sss[/user]tas viesturss klusē par tumšajiem pakaļas lukturiem - to bad!

Ja interesee tumshie aizmugureejie lukturi, tad varu pateikt: Veikalaa HELLA var taadus dabuut! Ja vajag priksh W201, tad viens lukturis maksaa laikam 117Ls! Bet origjinaalie, HELLA! Vienkarshi pasham pakaljaa viens bija iebraucis, nekur nevareeju atrast sev origjinaalu... tikai HELLA veikalaa!
15. Februāris 2007, 17:14
ŠROTI!!
31. Oktobris 2007, 19:51
Ir divi baltie Bosch pagriezieni no W124. Lietoti. Cena 20ls. Nekaulējos principiāli.