12. Februāris 2008, 10:02
[user]234484|kaspar|Ne par mersi bet interesanti jusu viedokli[/user]Sodien redzeju uz ielas chevrolet Epica,no prieksas diezgan smuks,po bij dzirdec par to auto.
Laikam tas ir vienīgais, ko var par Epicu pateikt- diezgan smuks. Jāsaka, ka es arī to auto esmu ievērojis, sevišķi patika modelis pērles baltā krāsā. Par cenām, ar labu paketi tāpāt maksā ap 26 Eur -es pirktu lietotu mersi.
Par Opeļiem runājot.
Savā mūžā man ir bijuši divi Opeļi.
1. 1995 g. OmegaB MV6 3,0L 211 Hp( iespējams, ka bija vairāk) - smukākā omega Rīgā: Zvērs- 7sek 100km/h un tā patīkamā motora dziesma . Ja neskaita eļļas noplūdes ( st. past. un motors.), bija uzticams kā darba zirgs. + vēl pilna elektropakete. Protams, salona apdare atpaliek no MB, kuzavam patika rūsēt, bet ne vairāk kā MB. Kopumā ļoti labs auto, man patika.
2. Opel Vectra GTS 2.2 Dti 2003.g. totāls mēsls, vienīgais kas beigās patika, bija dizains un tas, kma labi turējās uz ceļa. Bira viss, škiet, kas varēja nobirt, rez daļu cenas neadekvāti augstas ( kā MB vai BMW), tam auto neuzticējos ne par kapeiku, bija bail braukt tālāk kā 100 km no Rīgas

. Beidzot no tās sērgas tiku vaļā pirms iespējama motora remonta (1000), pr.plauktu ( ap 600 Ls) un turbīnas ( ap 400) remonta un noteikti no vēl kāda remonta un noteikti no galvassāpēm.
Pēč šī opeļa vairs nesapratu to, kādi ir šīs auto markas plusi, vismaz pēcgarantijas periodā. Kaut gan arī garantijas periodā par visādiem brīnumiem tiku dzirdējis.
Bieži vien, zvanot uz Hansa auto, lai dbūtu kārtējo rez.daļu, aiz dusmām viņiem teicu: "nu jā............, kāds auto, tāda apkalpošana"