27. Septembris 2004, 11:06
...nu labriit visiem!ooo...jau diena..2MIZX....piekriitu taas lampas vajadzeeja mazaakas....uz to momentu kad liku ieksaa vareeja dabuut tikkai saadas...taa nu sanaca...kas attiecas uz izvietojumu tad varu teikt liku zemaak izskatiijas slikti pa vidu vispaar :sick: ...taadeel uzliku augsaa.....nu ko jaarauj aaraa jaametina caurumi ciet
27. Septembris 2004, 11:09
27. Septembris 2004, 11:14
[user]2|SuperZigs|[/user]tak nerauj!!!! ja patīk, tad brauc ar tādiem......es kad paskatījos jau 5 reizi- man tik traki vairs neliekas...un redzēt viņas toč var!
27. Septembris 2004, 11:26
...nee nerausu ,tur tik daudz darba ielikts un man paliidzeeja, nevar, jaaciena cilveeku darbs....un atklaaati es esmu pieradis un man pasam patiik ...tomeer ir citaadaak!...starpcitu man te coms zvanija un teica ka atradis kaut kaadu zurnaalu kur ir nofotograafeets liidziigi paarbuuveets G-modelis kuru paarbuuveeja oficiaalais MB salons krievijaa.?!
27. Septembris 2004, 11:46
27. Septembris 2004, 11:59
no taa ka nevareeja neko aizmugureejie redzeet..paaris reizu bija excesi...taa es arii izdomaaju ...saakumaa bija doma panemt lampas no volvo pikapa (taas garas)...un ielikt taas ,bet vinas izraadiijaas izliektas ne audz bet tomeer, taaadel tika atrastas kaut kaadas no NISAN amerikaanu variants ...ar taam atkal nevareetu iziet TA...taa nonaacu liidz apalajaam HELA...kuras liek uz neona busiemun jauniem ikarusiem
27. Septembris 2004, 21:01
27. Septembris 2004, 21:16
...ko tur teikt...beeda vien ir :cry: juus man pateicaat ka auto ir braakis....kas cits atliek
....
27. Septembris 2004, 21:58
28. Septembris 2004, 10:53
gribu paardot taadeel, ka ir man sena doma nopirkt garo G -modeli un protams liidz nepraatam izaardiit...un tad sataisiit futuristisku auto....vai izdosies tadd jau redzees,bet vispaar man tiesaam masiinu zeel paardot ...tacu dziive nestaav uz vietaas....otra doma man ir w140coupe...un protams arii izaardiit +uzlikt vinam lambodoors utt.