Citas ar MB tūningu saistītās lietas, attēli, diskusijas, utt.
15. Jūnijs 2010, 23:52
16 June 2010 00:47:00 Ome rakstīja:
Direktīvas izdot tikai ES institūcijas. Bet! Direktīva rada pienākumus un tiesības ne indivīdiem, bet gan valstij - šajā gadījumā Latvijai. Pretstats - regula. Tas ir normatīvs tiesību akts, kas ir saistošs mums ikvienam, pie tam, tam ir augstāks juridiskas spēks. Bet! Ne visi zinātnieki arī piekrīt šādam viedoklim.
Aiii....neesmu jurists un daudzas lietas protams nav tik viegli saprotamas
.gif)
Nebūsim pagaidām jaunas ēras atklājēji un tie kam ir, tie arī turpinās braukāt ar tumšiem logiem un varēs kasīties un apstrīdēt lēmumus tiesā
15. Jūnijs 2010, 23:52
Paldies Ome par likumdošanas un izstrādes procesa iepazīstināšanu
15. Jūnijs 2010, 23:53
16 June 2010 00:52:07 AS rakstīja:
tie arī turpinās braukāt ar tumšiem logiem un varēs kasīties un apstrīdēt lēmumus tiesā
.gif)
Izteikta lietas būtība.
.gif)
Ja cilvēks meklē problēmas, tas atrod tās.
15. Jūnijs 2010, 23:56
16 June 2010 00:53:52 Ome rakstīja:
16 June 2010 00:52:07 AS rakstīja:
tie arī turpinās braukāt ar tumšiem logiem un varēs kasīties un apstrīdēt lēmumus tiesā
.gif)
Izteikta lietas būtība.
.gif)
Ja cilvēks meklē problēmas, tas atrod tās.
Palikšu pie sava, ja esmu pārkāpis un pats to apzinos, neiešu pierādīt, ka visi citi muļķi, bet es gudrs(ja protams, sods būs patiess)
.gif)
:super:
16. Jūnijs 2010, 00:05
16 June 2010 00:48:20 Ome rakstīja:
Vispārīga tiesību normu hierarhija Latvijā:
Starptautiskās tiesību normas - > Satversme -> likumi -> MK noteikumi -> pašvaldības saistošie noteikumi
Na eto tozhe estj raznie mnenija, mnogie stavjat Satversme viche, chem ST normas
16. Jūnijs 2010, 00:30
Ceļu policijas darba organizēšanas instrukcija...
25. Ceļu satiksmes uzraudzības laikā ceļu policijas darbinieks:
25.2. izmanto tehniskos mērīšanas līdzekļus, kuriem ir veikta pirms ekspluatācijas vai periodiskā verificēšana.
Verificeto merierichu sarakstsVai kad shaja saraksta redz, stiklu gaismas caurlaidibas merierici?
16. Jūnijs 2010, 08:17
+1
Patiesībā viss ir vienkārši, mašīnai stikli ir domāti lai nepūš vējš un pa viņiem var redzēt cauri un galu galā, CP ir jāredz, kas notiek mašīnā, vai nav nepiesprādzēti bērni utt.
16. Jūnijs 2010, 10:15
te gab baigā penetrācija notiek...

es vispār ari apsvēru domu notonēt, tikai gan aizmugurejos, laikam man tad arī būs postpadomju domāšana un krāniņa staipīšana
16. Jūnijs 2010, 10:34
Es arī labprāt notonetu visus stiklus ar "vieglu" pleviti. Smukāk izskatās protams (kvalitatīvas pleves gadījumā).
Bet ja reiz ir likums kas to aizliedz, tad aizmirstu par to un viss! Nevis cauram naktīm mocos bezmiegā, un štukoju kā lai atrod kadu likuma robu, lai CP nevaretu man piečakarēties. Vēl jo vairāk - dazi ir ar mieru staigat pa instancēm un pat tiesāties, lai tikai brauktu ar melliem stikliem. WTF? Laikam nav ko darīt, un dzīvē nav bijusas lielākas problēmas (par to ka mamma neļauj iet uz diseni), ka tik saasinati uztver tadus dzīves sīkumus...
16. Jūnijs 2010, 11:57

nu ko var ņemties, ja priekšējos logus nevar līmēt ar pļonkām, tad nevar, tas ir tikai un vienīgi drošībai. Jācer, ka kādreiz LV arī CP liks ar zobiem kasīt nost, kā tas ir Lietuvā